Mi lehetett ez?
Délután lefeküdtem aludni, és egyszer csak fölébredtem (vagy legalább is azt hiszem), és azt láttam, hogy a plafon tele van molylepkékkel. De valahogy nem érdekelt, és ahogy fölébredtem vissza is aludtam. És most, mikor már tényleg fölkeltem, teljesen tiszta a plafon, egy szem bogár nincs ott.
Hallottam valami alvás paralízisról, ez lehetett az? Valakivel történt már hasonló? Nagyon fura volt..
Ha jól tudom az alvásparalízis általában rettegést vált ki az emberekből, az ufo rablások nagy részét is ennek tulajdonítják. Ilyenkor az alvás és az ébrenlét határán van az agyad: a tested izmai még bénultak (mint a REM fázisban, ekkor álmodsz), a szemet kivéve, ezért gyakran összemosódik a valósan látott kép az elmédben lévő képekkel.
Ahogy leírtad, szerintem inkább az álmodon belül is aludtál (Eredet :D), és ez egy hamis ébredés volt, van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!