Ez mi lehetett?
Figyelt kérdés
Mikor 10 voltam és mentem haza este felé, legalábbis arra emlékszek, hogy sötét volt, ilyen fehér fénylő valamik repkedtek a ház előtt. Emlékszek annyira megijedtem, hogy ordítottam anyának, hogy jöjjön ki.:D Persze mire kiért eltünt, szóval biztos idiótának nézett.:D leginkább ahhoz hasonlítottak, mint mikor elfújjod a pitypangot, csak azok a valamik nagyobbak voltak és világítottak.2015. aug. 3. 14:13
1/5 anonim válasza:
Ha nem a szemed kaprazott es tenyleg lattad, akkor pozitiv lenyek voltak.:)
2/5 Missi_Key válasza:
mini drónok?
mikor voltál 10 éves?
3/5 A kérdező kommentje:
Lehet idősebb voltam, nem emlékszem, azt tudom, hogy rég volt, olyan 3-5 éve (most 15 vagyok).
Kizárt, hogy minidrón lett volna, biztos, hogy nem valami játék volt, mert nem egy volt előttem olyan 8-10 kb.
Hasonlított a pitypangnak a repülő részére:
De világított,nagyobb volt, és inkább lebegett mintsem repült. Nagyon már nem emlékszek, akkor nem igazán törődtem vele, csak nemrég eszembe jutott és érdekel, hogy mi lehetett. Bogarakhoz se nagyon hasonlított, bár mondjuk akkor attól féltem, de az sem lehetett, mert semmi ehhez hasonló bogár nincs.
És a szemem se káprázott.:D
2015. aug. 3. 19:30
4/5 anonim válasza:
És 3-5 év után teszed fel a kérdést?
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, mert eszembe jutott. Akkor is gondolkodtam rajta, de nem jutottam semmire. Nem voltam az oldalon se regisztrálva.
2015. aug. 4. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!