Ez asztrál utazás lehetett? (Továbbiak lent)
Nincs veszélye az asztrál utazásnak. A testeddel össze vagy kötve egy ,,ezüst szállal". Nyilván az első ember se csoportosan csinálta másokkal :) a legtöbben maguk tapasztalták, hogy ez hogyan működik. De amúgy én most olvasok egy könyvet, ami az internetről letölthető, és szépen leírja a dolgokat, meg fogod érteni, hogy hogyan működik, nem is hosszú.
Richard Webster - Asztrálutazás (ez egy régebbi változat)
Richard Webster - Asztrálutazás II. (ez az újradolgozott változat)
Egyébként még annyi, hogy a leírásodnak az első részéről azt gondolom, hogy ez alvásparalízis lehetett, mert akkor nem tudsz megmozdulni, felébredni, hiába próbálkozol, és olyankor valóságos dolgokat látsz, viszont ezek nem valóságosak, hanem olyanok, mint az álmok, csak máshogy éled meg.
Itt egy kérdés, ahol ilyen élményükről számolnak be az emberek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__6706553-..
Ez szerintem inkáb alvásparalízis volt. Asztrálutazáskor könnyü vagy, egyáltalán nincs súlyod, eggyé válsz a térrel ami körülvesz és bárhova eljuthatsz egy szempillantás alatt.
Alvásparalízis pedig olyan, hogy hirtelen megmerevedik a tested, nem tudsz mozdulni, rossz élmény, rémálom is lehetséges. Olvass utána, a pontos tüneteket nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!