Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehetett ez?

Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés

Este a baratokkal ittunk beszelgettunk a udvarba es kb 0:30 lehetett oda jott valaki vagy valami a kerites melle es

Mint ha hallgatozott volna eloszor nem is nagyon torodtunk vele utanna csak azt hallotuk h el szaladt 2 valami be kapcsoltam a a telefonon a vakut es a korom sotetben 4 tuz piros szem volt olyan volt mint ha 2 ember allt volna ott es piros lampaval vilagitana meg oda is szoltunk h kik vagytok menjetek innen csak valami fura futyulest hallotunk en es egyik baratom ki mentunk h meg nezzunk kik vannak kint es a semmibol kb 20 cm kis feket tuz piros szemekkel jott felenk szep lassan mogotte 2 nagyobb kutya de nekik nem vilagitott a szeme a kisebb kutyanak furan tavol volt a 2 szeme egymastol elegge meg ijedtunk mikor jott felenk de hirtelen meg allt csak nezett utanna be ment a bokorba es el szaladtunk.. ( nem voltunk reszegek de 2 olyan ember is volt velunk aki nem ivott)

2015. aug. 22. 04:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy helyesírási szótár lehetett. Azért ijedtetek meg ennyire, mert láthatólag még nem találkoztál olyannal.
2015. aug. 22. 06:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Reszegek voltatok haver :D
2015. aug. 22. 06:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem voltunk reszegek annyira,es volt ott 2 ember aki nem is ivott.
2015. aug. 22. 08:02
 4/5 Legoman ***** válasza:

Bármi. A sötétben bármi lehetett, de még várjatok.

Ha valami olyan lény volt, ami ártani akar nektek, akkor felfogja magára hívni a figyelmet. Légy résen, de hallucinációkba se ess, hanem keress mindenre logikus és ésszerű magyarázatot, és ne foglalkozz vele. :)

Majd meglátjuk mik történnek, és csak az alapján vonunk le következtetéseket.

2015. aug. 22. 10:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Figyelj en elhiszem neked en anno nem tagadom rendesen be voltam baszva es egy hozzank kozel eso erdo szeleben fel s ala jarkaltam ejjel.Arra lettem figyelmes hogy a fak kozott eleg bokros erdo jarkal valami nem is ez a lenyeg.Hanem volt nalam fenykepezo pont e celbol es kattingattam vakus digitalis fenykepezorol van szo.akkor meg nem lattam semmit (vaku feny) hanem amikor a szamitogepen visszaneztem lattam hogy egy fa mogul egy kekesen feheren izzo szem nez ki.Nagyon le dobbentem amugy meg jo hogy nem ember volt tott mert valoszinuleg az bantott is volna engem.(biztos hogy nem allat volt mert a fa torzsehez viszonyitott magasaga ezt kizarja)
2015. aug. 23. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!