Szerintetek ez Lehetséges?
Létezhet egy másik világ? Egy ugyan olyan sík ugyan azon emberekkel? csak más időben? Ma mikor elaludtam ma fél álombam,egy másik világban jártam de mindenki ugyan az volt,a helyszin az emberek csak más elrendezésben és kicsit öregen.
nem részletezném mert sokáig tartana mire mindent leírnék, én konkrétan hosszú vállig érő hajjal és szakállas voltam míg az öcsém sír ásó. :D ami a lényeg hogy tudatomnál voltam tudtam hogy nem oda tartozom és minden áron haza akartam jutni.todom a dátomot órát is 7120 10.20. 21:00 óra szóval dió héjban ennyi.. szerintetek egy másik világban járhattam? Kéremm csak a hozzá értők íjanak FONTOS! köszönöm
Nem hiszem, hogy másik világban jártál volna.
Félálomban velem is történtek már fura dolgok.
Például egyszer megakartam nézni félálomban az időt, hogy mennyi, de nem láttam rendesen, homályos volt, majd mikor jobban figyeltem, akkor mintha távcső lett volna nálam, közelebb látszódott, majd mikor leolvastam, utána visszafeküdtem aludni.
Elképzelhető, hogy nem ébredtél fel te sem, és azt hitted, hogy félálomban vagy. Ha kétszer néztem volna meg az órát, akkor bizonyíték is lett volna rá, hogy álmodom.
Szerintem ugyanúgy álmodtál, és hiába volt a helyszín, és minden ugyanaz, mert álmodtam már én is sokszor olyat, hogy éjszaka felkelek és kimegyek inni a konyhába, majd hirtelen felébredve az ágyban találom magam. Nagyon valósághű tud lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!