Ti hisztek a vonzás törvényében? Működhet?
Figyelt kérdés
2015. szept. 1. 15:51
11/16 Duenna válasza:
10-es!
Próbáld ki! Talán te fogsz a legjobban meglepődni, ha bejön ! :)
12/16 anonim válasza:
Anno teljesen objektív szemlélettel megnéztem a róla szóló anyagot, és nem is tartottam hülyeségnek, de rövid úton rájöttem hogy csak egy kitalált humbug az egész. Ennyi erővel akkor higgy magadba, hogy igen, van bennem annyi hogy megcsináljak ezt és ezt. Aki meg önbizalom hiányos, önbecsülési problémákkal küzd, annak ott a vonzás törvénye.
13/16 anonim válasza:
Engem nem lepett meg Duenna, hiszen ő mindent elhisz amit olvas :D
14/16 anonim válasza:
"Aki meg önbizalom hiányos, önbecsülési problémákkal küzd, annak ott a vonzás törvénye."
Pont, hogy azoknak nem fog működni!!!!!
15/16 anonim válasza:
Akkor már megint ott tartunk hogy az embernek magába kéne bíznia, és nem kell ide vonzáshókuszpókusz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!