Sokan, mért nem hisznek a Vonzás Törvényében?
Részben meg is válaszoltad önmagadnak a kérdést:
"És ez saját önerőböl értem el, nem kellett hozzá tanulmányok, nem kellett hozzá sok pénz"
A sikered egy természetes folyamat volt, amire a vonzás törvénye is épít. Ugye azt kéri, hogy a célodra napi szinten gondolj sokat, vedd körbe magad a koncentrációt segítő eszközökkel. Pedig valójában magát a célodat közelíted meg ezáltal, az energiáidat és a szorgalmadat a lehetőségek kiaknázására fektetted be.
Vegyünk egy példát: akarsz egy jó autót, de nem telik rá. Követed a vonzás törvényét, és eltelt néhány hónap, 1-2 év, és a birtokában is vagy, és elkönyveled csodának. Pedig te nyilván a törvény alkalmazása során nézegettél weboldalakat, a barátaiddal a témáról beszélgettél, érdeklődtél, felvetted a kapcsolatot a szakmában dolgozókkal. Ezért szinte törvényszerű, hogy idővel találsz a neten egy nagyon jó ár/érték arányban meghirdetett autót, vagy egy ismerősöd felveszi a kapcsolatot valakivel, aki ilyesmivel kereskedik, esetleg egy szakmabeli elárulja neked, hogy hol, mikor érdemes körülnézni.
A vonzás törvénye egy trükk, ami az emberi szorgalomra épít, és ha nem valósul meg, kézenfekvő a kifogás, miszerint "nem koncentráltál eléggé". Neked bejött, mert eléggé motivált vagy. De ott bukik meg az egész törvény, hogy ha te 100-al mész a szakadék széle felé, hiába veszed magad körbe feliratokkal, hogy örökké fogsz élni, meg mondod el magadban százszor, amíg nem taposol bele a fékbe, nem fogja a vonzás törvénye betömni neked a szakadékot. Viszont amint úgy döntesz, hogy totál hülyeség lenne lerobogni a mélybe, mert ellenkezik a terveiddel, csak leállítod a kocsit, és kiszállsz.
Udvozollek Kerdezo!
En Wicca vagyok aktivan uzom a magia,joslas tevekenyseget.Bizony igaz a vonzas torvenye,persze hit nelkul nem megy,hinni kell benne.Nekem eddig mondjuk egy 10 es skalan 8 problema pozitivan oldodott meg,es kemeny problemakrol van szo.Tudod az emberek a mai vilagban annyira hidegek,kieltek es kiegtek,hogy csak azt hiszik el,ami az orruk elott van,talan meg azt sem.Panaszkodnak,sirnak,nincs penz,nincs munka,betegseg,stb,de a sirassal,panasszal pontosan tovabb es tovabb ezt a negativ erot vonzzak magukhoz.Inkabb ott kezdodhetne sok sok embernek a valtozas,hogy ezt mondja:van fedel a fejem felett, an futes,van ennivalo,van viz,van villany,mar gazdagabb vagyok a Fold nepessegenek 70 %-nal.
Lenyeg,a vonzas torvenye letezik akar hiszunk benne,akar nem.
Bekes,aldott ejszakat kivanok,B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!