Sokan, mért nem hisznek a Vonzás Törvényében?
Figyelt kérdés
Nekem a Vonzás Törvénye, megváltoztatta, az életemet, Lett egy boldog párkapcsolatom, akkor boldog vagyok, akkor, vonzottam máskor hogy legyen egy nagyon jó gitárom, legyen vele fellépésem, meg is lett, és több pénzt akartam, és ajánlotta, nekem valaki, hogy áljak be mellé mulatost, énekelni, mert jo hangom van, ő a rapper, én az énekes. Napi 5 fellépésünk biztos van általába, ha nem több. Van szép lakásom, mindenem megvan ami kellett nekem. És ez saját önerőböl értem el, nem kellett hozzá tanulmányok, nem kellett hozzá sok pénz, Boldog voltam, boldog vagyok, és igy alakult az életem. Sokan mértnem hisznek benne? nem olvasták vagy nézték a filmet, és előre itélkeznek?2014. aug. 24. 10:38
11/15 anonim válasza:
Kérdező, én sem azt akarom, hogy felhagyj a hiteddel, de egyszerűen vannak dolgok, amelyek azért történnek, mert minden tényező adott számukra, nem azért mert erős üzeneteket küldesz az agyaddal. Azt se mondom, hogy a sok jó/rossz dolog, ami az emberrel történik véletlen lenne, épp ellenkezőleg. A gondolatok nagyon is befolyásolják ezt. A gondolataid alakulnak át cselekvéssé, vagy éppen annak hiányává, amely előidézi az eseményeket. És igen, ott vannak a megmagyarázhatatlan egybeesések is, amelyeket ízlés szerint lehet bevonzásnak, vagy véletlennek nevezni. Én nem vagyok ellene, hogy te az utóbbit gondold, viszont problémás helyzetben a vak hit könnyen visszaüthet. Nem egy olyan embert ismerek, akik szinte az egész szabadidejüket pénz- és szerencsebevonzással, pozitív energiák táplálásával, a tanításoknak megfelelő harmonikus környezet kialakításával töltik, mégis ugyanazokat a köröket futják egész életükben, és ugyanazt az életet élik, amelyből annyira kitörnének. Pedig ha ezt az energiát és pénzt, amit ebbe ölnek bele más helyre fektetnék, már rég elérték volna a céljukat.
12/15 A kérdező kommentje:
Hát sztem valami igazsság van benne, mind 1 én ezt megszerettem volna osztani mindenkivel, leirtam az életemet hogy milyen volt és milyen lett, akartam meglett :) sok szerencsét hozzá mindenkinek :)
2014. aug. 24. 22:54
13/15 anonim válasza:
Na mond már el mi a vonzás törvénye?Persze vannak megérzések semmi köze a vonzás törvényének.De ird már le mi a vonzás törvénye.
14/15 A kérdező kommentje:
Itt van a film: https://www.youtube.com/watch?v=4RiQx4Qzrvs Vagy olvasd a könyvet :D
2014. aug. 25. 10:48
15/15 anonim válasza:
Ez a vonzás törvénye teljesen olyan minte ez a közmondás:"segíts magadom isten is megsegit" vagy valami ilyesmi ugy,hogy ennek a vonzás törvényének semmi értelme sincs és nem is lessz,túl hiszékenyek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!