Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hisztek a vonzás törvényébe...

Ti hisztek a vonzás törvényében? Működhet?

Figyelt kérdés
2015. szept. 1. 15:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Én 100% hiszek benne. Engem is vonzanak a jó nők!
2015. szept. 1. 16:21
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
Hiszek, működik.
2015. szept. 1. 16:32
 3/16 anonim ***** válasza:
hittem de foylton csak a rosszat vonzottam be az életembe a jót valahogy nemsikerült ugyh. nem foglalkozok ilyenekkel
2015. szept. 1. 17:47
 4/16 anonim válasza:
88%
Igen, működik, de csak ha tényleg erősen hiszel, és bízol benne. :)
2015. szept. 1. 18:43
 5/16 anonim ***** válasza:
35%

Én a gravitációs vonzásban hiszek: bármely két test, anyagi részecske kölcsönösen vonzóerőt fejt ki egymásra, amely erő nagysága pontszerű testek esetében egyenesen arányos a két test tömegével, és fordítottan arányos a köztük levő távolság négyzetével.

Képlettel: F=f•(m1•m2/r^2)

Amiről te beszélsz olyan nincs...

2015. szept. 1. 19:03
 6/16 anonim ***** válasza:
83%

Hiszek benne, és nagyon sokszor be is jött.

(sajnos rossz is)

Az a baj, hogy ha valami gondban vagyok és akkor gondolok a jóra, akkor az aggodalom a kilátástalanság szokott főleg győzedelmeskedni, és emiatt ugye felborul az egész történet.

Ez nem olyan egyszerű, hogy kérek valamit, rá gondolok és már az ölembe is hullik.

Erre ELMÉLETILEG képes mindenki, de gyakorlatilag nem.

Akik nem képesek eléggé ráhangolódni és koncentrálni, csak egyik nap közlik, hogy holnap telitalálatot akarnak a lottón, kitöltenek egy szelvényt és nulla találatuk lesz, akkor közlik, hogy az egész egy hülyeség és fel is adják.

2015. szept. 1. 19:28
 7/16 anonim ***** válasza:
29%
Mese az egész. Pszichológiai dolog az egész, ami köré kitaláltak mindenféle áltudományos maszlagot.
2015. szept. 1. 19:39
 8/16 anonim válasza:

Működik tapasztalat!

Írj privátba hátha tudok neked is segíteni:)

2015. szept. 1. 22:11
 9/16 Duenna ***** válasza:
28%
Hiszek benne, és működik. Jézus sem véletlenül mondta: "Kérjetek, és megadatik". Meditációban, amikor az agytevékenységet 21 Hz-ről 7-14 Hz-re csökkentjük, akkor lélekenergiánk összekapcsolódik az Univerzum magasabb erőivel, és ha a kérésünk és hitünk elég aktív és erős, akkor működik a vonzás törvénye, mást nem is tehet.
2015. szept. 2. 11:42
 10/16 anonim ***** válasza:
39%

@Duenna

Ha ezt mind megcsinálom, aztán lemegyek a ház elé, akkor ott fog állni előtte a Rolls-Royce-om? Hát nem hiszem. Már itt megbukott ez az egész marhaság.

2015. szept. 2. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!