Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lányok/fiúk mennyire hisztek...

Lányok/fiúk mennyire hisztek a vonzás törvényében?

Figyelt kérdés
Most például gondolok arra, hogy 100 %-osan elhiszem azt, hogy találkozni fogok egy olyan lánnyal /fiúval aki igazán szeret, akinek fontos vagyok... és ebben a hitemben senki és semmi nem ingattathat meg egy pillanatig sem. Vagy hasonló dolgok.
2014. júl. 27. 17:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mint az egyszarvúakban és tündérekben. Elvileg nem zárható ki 100%-ig, hogy lehetséges. Csak épp minden ismeretem ellentmond neki.
2014. júl. 27. 17:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha azt nézzük van ilyen, mert amit annyira nagyon akarsz bevonzani, hogy állandóan arra gondolsz azért egy idő után már tenni is fogsz és így meglesz amit akarsz.
2014. júl. 27. 18:12
 3/12 A kérdező kommentje:
#2 jogos.
2014. júl. 27. 18:32
 4/12 anonim ***** válasza:
nálam annyira bejön ez a vonzás törvénye, hogy lassan kezdek félni :D viccen kívül lassan 2 kezem se elég, hogy összeszámoljam, hány olyan eseményt hoztam össze.
2014. júl. 27. 19:07
 5/12 A kérdező kommentje:
#4 miket tudtál bevonzani?
2014. júl. 27. 20:32
 6/12 anonim ***** válasza:
Nálam is működött egy-kétszer.:)
2014. júl. 28. 11:27
 7/12 A kérdező kommentje:
Tudtok mondani ilyen példákat amik megtörtént veletek?
2014. júl. 28. 12:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Tetszett egy lány és meg akartam ismerni, csak kb semmilyen közös ismerősünk nem volt, majd egyszer csak elkezdtünk egymásnak köszöngetni, ráadásul mosolyogva szokott azóta is köszönni. Igaz nem ismertük meg egymást közelebbről, de szeptembertől egy iskolába fogunk járni, tehát van rá esély. Hasonló sztorik is vannak amikor kozelebbről is megismerkedtem olyannal akivel később jó kapcsolatom lett.
2014. júl. 28. 17:58
 9/12 A kérdező kommentje:
#8 és nem volt nehéz ismerkedni, vagy csak nem kell bonyolítani a dolgokat, csak magamat kell adni? ennyi lenne a titok?
2014. júl. 29. 09:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Egymás mellé kerültünk egy kiránduláson és volt közös témánk, magamat adtam, hülyéskedések stb.
2014. júl. 29. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!