Ismét meg fogok halni?
Con Troll, még nem készülök meghalni.
#59 Én már egy csomó könyvet elolvastam, de semelyikben nem írnak kész tényeket, csupán emberi hiszékenységről beszélhetünk, és tévedsz, mert azzal a tudattal nyugtatod magadat, hogy a halál után az élet nem érhet véget. Az már mindegy, hogy tudatosan vagy tudat alatt teszed ezt, sőt még azt is mondhatod, hogy van tapasztalatod ezzel kapcsolatban, de úgyis, csak messziről jött ember vagy.
61-es: Jaja, gondolhattam volna hogy erről van szó! Kár hogy a mai világban már nem lehet információt elrejteni, csak egyetlen bizonyíték kellene és kész.
Az emberek meg amióta világ a világ mindig az igaz tudást/vallást/boldogságot/stb. keresik, ha az illetőnek szerencséje van akkor megfelel neki a saját környezetének a hite, ha nem akkor meg úgy gondolja hogy ott messze a világ túloldalán sokkal jobban tudják csak a gonoszok helyiek irtják és titkolják a valóságot.
Mivel az élet nemi úton terjedő halálos betegség, biztosan!
Ám ne félj, lesz helyetted nem is egy, aki ugyanezt a kérdést felteszi majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!