Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ismét meg fogok halni?

Ismét meg fogok halni?

Figyelt kérdés
Egy ideje észre vettem, hogy fáj a szívem, de nehéz lenne leírni, így inkább nehéznek mondanám és görcsbe rándul a gyomrom, nincs kedvem semmihez úgy érzem az utolsókat rúgom, de nem akarok szólni senkinek, mert halálosan félek a kórháztól. Őszintén mondva soha nem voltam rossz, de jó sem, hová fogok jutni az ezotéria hívők szerint a halálom után? Pontos leírást akarok hallani!
2015. jún. 18. 12:08
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 A kérdező kommentje:
Félreértés ne legyen, nem hiszek ezekben, viszont szeretnék hiú kergetni kergetni, mert nem ez az első alkalom, hogy a halál árnyékában állok. Nagyon rossz fura fájdalmas érzéseim vannak lehet, hogy a szívem felmondta a szolgálatot.
2015. jún. 18. 12:54
 12/68 A kérdező kommentje:
hiú ábrándokat kergetni*
2015. jún. 18. 12:56
 13/68 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy kinyílt volna a harmadik szemem, amikor a másik kettőt is alig tudom kinyitni, mert egész éjjel fent voltam.
2015. jún. 18. 13:00
 14/68 anonim ***** válasza:
64%
Ha nem hiszel a halál utáni életben, akkor te nagyon sz@r helyzetben vagy. Mint materialista, úgy hiszed, hogy meghalsz, oszt ennyi. Rettegsz a haláltól. Sajnállak.
2015. jún. 18. 13:03
 15/68 anonim ***** válasza:
58%

Akkor biztos, a te szenvedésed érzem néhány napja:(

Valószínűleg közülünk való vagy. Hamarosan szintet fogunk lépni és ezt érzed. Csak még új lehetsz és nem volt ilyenben részed.

Én helyedben innék egy kis kamilla teát és öblögetnék vele.

2015. jún. 18. 13:07
 16/68 anonim ***** válasza:

"Jézus is megmondta, hogy ne higgyünk a papoknak."

Ezt egy kis Biblia ismeret után tudod, hogy nem mondta.

Ennyi beteg embert! Jobbulást!

2015. jún. 18. 13:14
 17/68 anonim ***** válasza:

Én is csak erre emlékszem:

A Márk írása szerint való Szent Evangéliom » 12. fejezet

"

38

Ő pedig monda nékik az ő tanításában: Őrizkedjetek az írástudóktól, akik örömest járnak hosszú köntösökben és szeretik a piacokon való köszöntéseket.

39

És a gyülekezetekben az előlüléseket, és a lakomákon a főhelyeket:

40

Akik az özvegyeknek házát fölemésztik és színből hosszan imádkoznak: ezek súlyosabb ítélet alá esnek.

"

2015. jún. 18. 13:21
 18/68 anonim ***** válasza:

Kedvencem pedig:

A Máté írása szerint való Szent Evangéliom » 23. fejezet

25

Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok! mert megtisztítjátok a pohárnak és tálnak külsejét, belől pedig rakvák azok ragadománynyal és mértékletlenséggel.

26

Vak farizeus, tisztítsd meg előbb a pohár és tál belsejét, hogy külsejük is tiszta legyen.

27

Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert hasonlatosak vagytok a meszelt sírokhoz, amelyek kívülről szépeknek tetszenek, belől pedig holtaknak csontjaival és minden undoksággal rakvák.

28

Épen így ti is, kívülről igazaknak látszotok ugyan az emberek előtt, de belől rakva vagytok képmutatással és törvénytelenséggel.

2015. jún. 18. 13:23
 19/68 anonim ***** válasza:
100%

Joker 2.0: igyekszem a lehető legpontosabban definiálni mi fog veled történni.

Mivel köztudottan (saját bevallásod szerint) nincs lelked, ezért miután meghalsz egyszerűen vége szakad majd a tudatosságodnak, megszűnsz létezni. Egy darabig még talán emlékezni fognak rád a családtagjaid, de aztán mindenki elfelejt. Mindegy, hogy jó ember voltál, vagy rossz, ez lesz, mert Te ezt akarod. Olyan ez, mint amikor nézed a családdal az egész estés filmet és este 21:02 perckor, amikor a legizgalmasabb, BUMM elmegy az áram és csak sötétség van az egész házban. Ezután számodra sohasem jön vissza az áram. Ennyi.

Ha netán tévedtél volna és van lelked, akkor valószínűleg az elmúlástól való rettegés miatt fogsz egy kis kerülőutat tenni, mielőtt visszatérnél oda, ahonnan érkeztél születésed előtt.

[link]

(Csak azért nem kapsz teljes választ, mert tudom, hogy egy TROLL vagy, és mint tudjuk, a TROLLOK SOHASEM HALNAK MEG! Amúgy meg tök mindegy mit mondanék neked, úgysem hinnéd el...)

2015. jún. 18. 13:30
 20/68 anonim válasza:
100%

Ismét???

Már egyszer meghaltál? :O

2015. jún. 18. 13:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!