Ismét meg fogok halni?
"Te egészen pontosan egy szürke nagy fejű (kell a tér a nagy ego-nak, hacsak nem a seggedben tartod) mezei troll vagy."
"jelezz nekem (a szekrény tetején van egy óra, ha levered, akkor tudni fogom, hogy Te vagy az) és segítek tovább lépni."
mortymr, most úgy tűnik te trollkodsz! Egyébként azt szoktam erre mondani, hogy azok vádolnak másokat trollsággal, akik szintén művelik az ipart, vagy szegényes a szókincsük, és a trollságon kívül nem tudnak mással dobálozni. Nekem nincsen nagy egóm, mert féken tudom tartani, sőt nevet is adtam neki, Wilsonnak hívják, egyébként ő a legjobb képzeletbeli barátom, ahogy a telefonomat is elneveztem SAMSUNG-nak, más néven ócskaság!
Legoman: hidd el, hogy nem vagyok jól, mert nagyon félek, de féken tudom tartani az érzelmeimet. Félek, hogy a halál után nincs semmi, de szeretném ezt hinni, viszont nem hazudhatok magamnak, amikor a fejem mást mond.
*tépett.
Joker 2.0 az egyik legaktívabb nihilista az ezotéria kategóriában :) Az első 3ban benne van, az tuti.
Ne a fejedre hallgass, hanem a szívedre.
Lehetsz jóban az egóddal, de akkor legyél jóban a lelkeddel is.
Mikor az egyik katonának a szolgája beteg volt, akkor Jézus azt mondta neki: "Legyen saját hited!"
És a katona meggyógyult.
Neked is ez kell most. Fogj egy bibliát és kezdd el olvasni, ha nem szeretnél semmi mást csinálni, se a zen meditációt vagy kórházba menni, akkor csak annyit kérek tőled, hogy olvasd a bibliát, de ne csak a szemeiddel, hanem a lelkeddel, ne gondolkozz azon, hogy mit jelent csak olvasd, hisz ha elkezdesz gondolkodni a jelentésén, akkor már nem a lelkeddel olvasol.
Úgy olvasd, hogy élvezd, ne az én kedvemért. Senki kedvéért ne olvasd itt a Földön.
Remélem, hogy meggyógyulsz. :)
Én nem vagyok nihilista, csak logikusan gondolkodom.
A társadalmi értékeket, és normákat, minden elvet, szabályt, erkölcsi követelményt, törvényt nem vetek el, ugyanis ezek nélkül nagy fejetlenség lenne úrrá a világon. Én a hamis dogmák ellen vagyok, mert úgy gondolom azoknak nincs semmi alapja, csak az emberi hiszékenység. Elveim vannak és azok szerint élek, a törvények nem feleslegesek, nélkülük az emberek szabadon gyilkolhatnák egymást, sőt a vallásnak is van értelme, mert sok ember azzal szoktassa magát nyugtatni. Viszont az életem értelmét pontosan nem ismerem, de gondolom ezzel így van a fél világ. Talán azzal lehetne definiálni, hogy másokért élek, mert mindannyiunknak a másik ad értelmet. És végül a gonoszság, csak egy érzés, ami általában az összes emberben ott van, ahogy a jóság is, de természetesen vannak rossz emberek is. Ez köszönhető a neveltetésnek, vagy az életben ért sérelmeknek, mert senki nem születik gonosznak!
mortymr, értelmezd újra ezt a nihilizmust: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!