A kérdésem a következő lenne. Jelenleg GYES-en vagyok 20hónapos kislányommal. Babát várunk ismét.23hónapos lesz a nagyobbik gyermekem mikor a kicsi születni fog. Így mennyi GYES-t fogok kapni akkor?
Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 13:47
1/15 anonim válasza:
Ugyanannyit, mint most. A GYES fix összeg.
2/15 anonim válasza:
1 gyest fogsz csak kapni, bruttó 28500 Ft-ot.
3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Eéggé elszomorító tény az,hogy azok az emberek akik ezekről döntenek úgy gondolják,hogy egy GYES-ből lehet nevelni 2 vagy több gyermeket! És akkor még felis vannak háborodva,hogy jóval kevesebb a születés száma Magyarországon! Hát pont ezért...-.-"
2013. jan. 15. 13:57
4/15 anonim válasza:
Le leszek pontozva,de gyerekvállalás előtt dolgozni kellett volna,gyedet kaptál volna,az több
5/15 anonim válasza:
Én felpontoztalak, mert hasonlóan gondolom. Nem a gyesből kellene felnevelni a gyereket.
6/15 A kérdező kommentje:
Csakhogy tisztába legyetek azzal a ténnyel mikor terherbe estem az lányommal tanulói jogviszonyban álltam a Nyíregyházi Főiskolával,emellett pedig édesapám magán vállalkozó és családi vállalkozásban vagyok. Mivel havi keresetem nemvolt hiába van munkaviszonyom édesapám vállalkozásánál így nemtudtam sem GYED-et se semmi mást igényelni a GYES-en kívűl. És nem a GYES-ből szeretném felnevelni mind a két gyermekemet. A leponzozásról meg annyit,hogy magatokból indultatok ki?
2013. jan. 15. 14:24
7/15 anonim válasza:
Tehát tudtad hogy csak gyesed lesz.
Én is voltam egyetemista,mellette diákmunka,eszembe nem jutott igy gyereketvállalni.
Előbb kellett volna gondolkodni.
8/15 anonim válasza:
Priviben kaptam:
Nemfogok leállni vitatkozni,de nem,nemtudtam..kb 3hónapig ment a cécó kislányom születése után,hogy akkor most mit is igényelhetünk. Arról meg bocs már,hogy nemtehetek,hogy egyes emberek Fősikola mellett rávoltak kényszerülve a diákmunkára. Nekem nemkellett,én nemvoltam rákényszerülve és ez nem az én hibám.
Válasz: Nem voltál rákényszerülve diákmunkára.Akkor most is szedd elő apucit vállalkozással és ne itt sirj hogy gyesből hogy nevelj 2 gyereket.
9/15 A kérdező kommentje:
Hidd el ha annyira nagyon szeretném akk pénzelne simán....de ha már gyermeket vállalok akkor nem más nyakára vállalom. Hanem azért,mert én akarom eltartani,felnevelni..stb
2013. jan. 15. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!