Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A kérdésem a következő lenne....

A kérdésem a következő lenne. Jelenleg GYES-en vagyok 20hónapos kislányommal. Babát várunk ismét.23hónapos lesz a nagyobbik gyermekem mikor a kicsi születni fog. Így mennyi GYES-t fogok kapni akkor?

Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 13:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24%

imádom az okos gyerekvállalókat, persze ANNAK jár a pénz, aki mondjuk EGY évet azért dolgozik, h aztán 4-6-x évre lenyúlja az államot gyed formájában!Ez tök jogos, aki meg azt tartja szem előtt, h nem 50évesen akar max 1 db gyereket, az meg hülye,mert csak gyest kap. Bocs kicsit ideges lettem, és lepontoztam a kedves előttem szólókat, jogos lesz a revans

Ja mert nem mindenki proli, aki gyesen van, csak épp az 5éves egyetemi képzéssel legjobb esetben23 éves korodra végzel, akkor mondjuk fél év munkakeresés, akkor elkezdesz dolgozni, ott meg kell lenni az egy évnek, de még szar a fizu, kicsit várni kell, hogy többől menjen majd a gyed, és mire föleszmélsz, már 28-30 vagy, és ráncos, vénasszony leszel az eltervezett 3-4 gyereked helyett született, 1-2 lombikos utód esküvőjén, mivel ők majd szintén a te példádat követve harmincas korukban fognak majd házasodni, gyerekezni. És tökre örülhetsz majd, hogy bejött az élet.

Mi is tudtuk, és vállaltuk, hogy fiatalon gyerekezés, egyetem mellett,az gyeses sztori lesz, és elég szívás az elmúlt pár év, de nem panaszkodunk, viszont az tény, hogy nem nevezhető igazságosnak a rendszer, hiszen összességében ugyanannyi évet dolgozik az is, aki fiatsalon gyesel, és aki munka közben gyedel, arról nem is beszélve, h apa ugye végig fizeti az adót mint a katonatiszt

2013. jan. 15. 15:20
 12/15 anonim ***** válasza:
25%

Az is elszomorító, h a kedves kérdező csak érdeklődött valami után, miért kell mindenkinek lehurrognia úgy, hogy halvány fingja sincs senkinek arról, hogy mi van a gyerekek apjával és sorolhatnám! Undorítóak vagytok, hogy mertek véleményt alkotni ismeretlenül?

Nyugodtan le lehet pontozni, mert tudom h ez lesz.

2013. jan. 15. 15:45
 13/15 anonim ***** válasza:
71%
Államlenyúlás vagy sem,a gyerek érdeke hogy ne gyesből nevelődjön.
2013. jan. 15. 15:58
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
egy gyes jár de családi pótlék két gyerekre 26600. együtt kb 50 ezret fogsz kapni
2013. jan. 15. 16:00
 15/15 anonim ***** válasza:
29%
Nem más nyakára, csak az államéra...
2013. jan. 16. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!