Ismét meg fogok halni?
21-es, még két ilyen és flöss lesz belőle!
22-es, nem lehetek magamban szerelmes, és van barátnőm, de eddig úgy hittem, hogy ez nem jár fájdalmakkal, viszont komolyan elgondolkodtam azon, hogy érdemes-e folytatni, hiszen az anyja erőltete rám, én csak egy bábu vagyok. Ö... és vele ellentétben la számítógép feleségem nem okoz halált sem fájdalmat. Viszont erősen kétlem, hogy ez lenne a helyzet, mert az én szívemet már rég elvették, azóta vagyok kőszívű, és helyette egy ócskaságot kaptam, mint a Crank - Felpörögve című filmben. Fájdalmat pedig utoljára akkor éreztem, amikor eltört a karom bringázás közben. Egy hónapig voltam gipszben.
14-es, én is sajnálom magamat elhiheted
20-as, nem ez lenne az első akarom, hogy meghalok, már máskor is előfordult.
mortymr: eddig ez volt a leghiteles válaszod mind közül! Troll vagyok, mert soha nem tudod cáfolni, amiket írok, és troll vagyok, mert többségben én adom a leghasznosabb válaszokat a részlegnél, troll vagyok, mert a szavaim mellett kész tények állnak.
Lucifer, nem szeretem a kamilla teát, és köszi a biblikus idézeteket, viszont lenne pár kérdésem ehhez a Mátéhoz és Márkhoz, de majd a túloldalon megbeszéljük.
Joki 2.0: "mert soha nem tudod cáfolni, amiket írok, és troll vagyok, mert többségben én adom a leghasznosabb válaszokat a részlegnél, troll vagyok, mert a szavaim mellett kész tények állnak"
Ha ezt mind-mind elhiszed, akkor valóban boldogan fogsz meghalni. (milyen kár, hogy nincs igazad, de ki vagyok én, hogy a boldogságod útjában álljak)
Tudod mi az a fórum troll? Az az arc, aki csak azért szól hozzá egy témához ("mondja el a véleményét"), mert az adott téma ellenszenves neki, vagy csak szórakozni akar a zavarkeltésen, mert nincs jobb dolga. Az a troll, aki a másik házába megy szarni a padlószőnyeg közepére és aztán azzal is törli meg, mert szerinte ez vicces. Ha például én elmennék egy Biblia kategóriába (ha lenne - tényleg, miért nincs?) válaszolni és minden válaszommal azt bizonyítgatnám, hogy az ószövetség hiteltelen, akkor én troll lennék. Hiába vagyok 100%-ig biztos benne, nem tenném, mert én nem vagyok troll. Érted? Nem a vélemények különbözőségének korlátozásáról van szó, csak hogy ha meleg vagy, ne menj a hetero-k közé azt bizonygatni, hogy a végbél jobb, mint a punci. Ha tojnod kell, ne az étterem közepén tedd meg, miközben mások esznek. Soroljam még?
És ha jól emlékszem, egyik vitánk végén sem mondtam azt, hogy "azt a mindenségit, hiszen Neked van igazad!". Mindig úgy fejeződött be, hogy a szűklátókörűséged és az ego-d határtalan.
Tudod, kívánom, hogy semmi bajod ne legyen, de ha mégis, akkor veszettül nem értem, hogy miért rettegsz a kórháztól, miért vagy kíváncsi a halálra, miért kérdezel, hiszen neked FIX MEGGYŐZŐDÉSED, hogy semmi nem lesz a halálod után, hogy egy nagy dupla nulla leszel. Ha ez a véleményed, mit trollkodsz itt és viccelődsz a haláloddal? Kérdezd az EGO-d, az majd megvigasztal.
Bocs a kemény szavakért, csak megpróbáltam ÚJRA őszinte lenni Veled.
Még valami: ne érts félre, engem szórakoztat a szűklátókörűséged, a túlhízott ego-d, amivel a korlátoltságodat próbálod leplezni.
Ha nem szórakoztatnál, akkor egyszerűen nem reagálnék rá, de én mindig válaszoltam. Szóval nincs harag (részemről).
Csak ha már belengetted, hogy le fogsz lépni a pályáról, gondoltam elmondom miért gyökérség, amit csinálsz :) Aztán lehet másokat sem zavar, hogy az a kategória hozzászólóinak 80%-a nihilista szkeptikus, végtére is ez az oldal azért van, hogy trollkodjunk egymással.
Itt van pár idézet Einstein-től, hátha megtalálod az igazságot benne:
Útravalóul az örök semmibe :)
"Tudod mi az a fórum troll? Az az arc, aki csak azért szól hozzá egy témához ("mondja el a véleményét"), mert az adott téma ellenszenves neki, vagy csak szórakozni akar a zavarkeltésen, mert nincs jobb dolga."
A trollság nem ilyen egyszerű, a trollkat nehéz beazonosítani. Egyébként pedig sok fajtája van a trollságnak, de ez az oldal azért van, hogy válaszoljunk, ha érdemben tudunk válaszolni egy kérdéshez. Az persze már kérdéses, hogy számodra mit jelent az "érdemleges", ennél a részlegnél én adom a leghasznosabb válaszokat, mert érdekel az ezotéria, tényeket közlök, szeretek válaszolni és valamennyire szórakoztat is, és tetszik, hogy itt csupán az agyam 0,000000001%-át kell használnom, így aztán végig ilyen lájtos tudok maradni. A tudományban azért nem megyek át, mert ott sok hozzám hasonló van, itt viszont én vagyok a topon, ha ezt trollságnak nevezed, akkor legyen!
Na látod, nem vagyok a legjobb hangulatban, de még így is lájtos tudok maradni. Jah, és még valami. Ha úgy gondolom, hogy az ószövetség hiteltelen, akkor ha fene fenét eszik, akkor is megmondom, hogy miben tévednek, mert én ilyen vagyok!
Szerintem a vitát zárjuk le, mert teljesen fölösleges.
Joker, bízunk benne, hogy nem lesz semmi bajod. Sőt nyíltan kimondom, hogy nincs is már semmi bajod. :)
"Egyébként pedig sok fajtája van a trollságnak"
"mert én ilyen vagyok"
Te egészen pontosan egy szürke nagy fejű (kell a tér a nagy ego-nak, hacsak nem a seggedben tartod) mezei troll vagy. Ez a teljes, pontos faji besorolásod.
Lásd milyen jó fej vagyok, teszek Neked egy felajánlást (mivel Te azért nem a legalja troll vagy): ha netán rosszul alakulnának a dolgok (tévedtél) és van lelked és már nagyon unod a céltalan kóborlást a világban test nélkül, keress meg, jelezz nekem (a szekrény tetején van egy óra, ha levered, akkor tudni fogom, hogy Te vagy az) és segítek tovább lépni. Mivel megtettem ezt a felajánlást, kizárólag számodra, meg fogsz találni, ha akarod.
a kórházba fogsz jutni.
lazán megmenthető lennél, te meg otthon filózol a mennyországról. hát hadd súgjak meg valamit, semmi nem lesz, elrohad az agyad, megeszik a kukacok, és csak a nagy büdös semmi vár. talán ez egy kissé félelmetesebb mint egy doktorbácsi meg a kórházszag nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!