Ismét meg fogok halni?
Figyelt kérdés
Egy ideje észre vettem, hogy fáj a szívem, de nehéz lenne leírni, így inkább nehéznek mondanám és görcsbe rándul a gyomrom, nincs kedvem semmihez úgy érzem az utolsókat rúgom, de nem akarok szólni senkinek, mert halálosan félek a kórháztól. Őszintén mondva soha nem voltam rossz, de jó sem, hová fogok jutni az ezotéria hívők szerint a halálom után? Pontos leírást akarok hallani!2015. jún. 18. 12:08
51/68 anonim válasza:
Joker! Akkor meg nem halsz meg! Aki sokat gondol a halálra, az sokáig fog élni! :)
52/68 A kérdező kommentje:
Én csak tényeket közlök, ahogy mindig!
2015. jún. 18. 19:08
53/68 anonim válasza:
51: a trollok halhatatlanok, nem tudtad? Különösen a szürke mezei trollok nemzetsége, akik nem nihilisták (csak icurka picurkát), de legalább szkeptikusok.
54/68 A kérdező kommentje:
#51 Én azért nem akarok ilyen sokáig élni.
2015. jún. 18. 19:10
55/68 anonim válasza:
52-es Joker! Csak azt hiszed, hogy tényeket közlesz, de csak a saját félelmeidet, rémeidet írod le! Látod, én nem félek a haláltól! Mert tudom, hogy a bennem élő lélek halhatatlan! Ki nem tojja le az elhasznált, öreg ráncos testét? Majd lesz új, szép, kívánatos! Na hogy hangzik? Hát nem jobb ilyenre gondolni, mint a feketekaszásra?
56/68 A kérdező kommentje:
#55 Én megértem, hogy ezzel próbálod magam nyugtatni, de a tények mást mondanak, és nem akarok vénség lenni, remélem előtte meghalok. Körülbelül 55-60 évesen akarok meghalni. :P
2015. jún. 18. 19:18
57/68 anonim válasza:
Basszus Joker, fel ne dobd a pacskert, hiányolnálak! Gyógyulj meg! És menj orvoshoz, legalább tudd mire számíthatsz, legfeljebb azt mondod a kezelésre hogy nem kérsz belőle. :(
58/68 anonim válasza:
Lucifer-666
Jézus ezt arra értette, hogy ne legyünk képmutatóak és ne legyünk "állvallásosak". Felhívta az emberek figyelmét más részeknél is, hogy lesznek, akik Jézus tanítványainak mondják majd magukat és közben nem azok csak annak akarnak tűnni. Az írástudók közül is sok ilyen volt és ezektől az emberektől óvva intette a tanítványait. Ettől függetlenül megalapította az egyházat és fontosnak és jónak látta.
59/68 anonim válasza:
56-os Joker! Nem nyugtatom magam, ez a tény! Olvassál már el egy-két könyvet, vagy hallgassál már egy pár videót a reinkarnációról, mind ugyanarról beszél, egyik sem ezoterikus, hanem orvosok, professzorok beszélnek erről. De nyílván mindenki azt hisz, amit akar.
60/68 anonim válasza:
59-es, tudod a tény lényege hogy nem kell benne hinni. Ha létezne amiről írsz akkor nem lenne vita tárgya. És tök mindegy ki mondta, nem a titulus hanem a bizonyíthatóság számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!