Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudom mozgatni a tárgyakat,...

Tudom mozgatni a tárgyakat, de hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Több éve próbálkoztam a gondolat erejével tárgyakat megmozdítani. Ezidáig sosem sikerült. Volt, hogy abbahagytam, majd pár nap múlva újrakezdtem, de mindig csalódnom kellett.

Úgy próbáltam, hogy megnyugodtam és nem gondoltam semmi másra, csak egy fehér szobára, amin sem ajtó, sem ablak nem volt, csak egy fehér asztal és egy fehér szék a szoba közepén. A széken ültem én és az asztal közepén volt a tárgy amit meg akartam mozdítani.

Arra gondoltam, hogy a gravitáció megváltozik és nem a föld felé vonzza a tárgyat, hanem kissé felém. Az elmémben minden alkalommal láttam hogy felém indul a tárgy és hogy a gravitáció kissé húz hátrafelé, de a valóságban sohasem történt semmi.

Három hete viszont megtörtént az áttörés!

Az első alkalommal csak megbillent.

A második alkalommal kissé elindult felém.

Most jelenleg ott tartok, hogy egy méteres távolságból is magam felé tudom vonzani, de ennél többet egy hét alatt sem tudtam elérni. Az is gond, hogy csak könnyű, vagy kis súrlódással rendelkező tárgyakat tudok vonzani. Vélhetően kevés az erőm.

Baj még az is, hogy az első alkalommal, ami 20 percnél tovább nem tartott, iszonyúan kifáradtam, mintha napok óta nem aludtam volna. Minél tovább fejlődök annál rosszabb.

Most már van, hogy elájulok ez erőfeszítéstől. Hogy lehetne fejlődni tovább?

A SZKEPTIKUSOKNAK ÍROM, HOGY HA NEM TROLKODJÁK SZÉT A TÉMÁT, TESZEK FEL MEGGYŐZŐ VIDEÓT A KÉPESSÉGEMRŐL!

2015. jan. 22. 20:29
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
Remélem a fas zod is tükörbe vered, te gyökér.
2015. febr. 3. 22:02
 62/64 anonim ***** válasza:
Mekkora bukta :D
2015. febr. 4. 00:40
 63/64 anonim ***** válasza:

Tudom mozgatni a farkamat, de hogyan tovább?

Megbőrözzem csak úgy, vagy fújjam fel hozzá Gumi Mariskát?

2015. febr. 4. 11:29
 64/64 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

És hát lebuktam! Vicc volt! :D"

Nem baj, ne add fel! Máskor kicsit jobban figyelj oda. Attól ne tarts, hogy majd legközelebb nem lesz elég hülye ember hogy elhiggye! :)

Ismerek egy olyan figurát is, aki szépen megél ilyesmiből. Kamu "találmányai" vannak ilyen "alternatív" energetikai berendezésekből, és vannak befektetői, akik pumpálják bele a pénzt.

A Széles Gábort is hogy beszopatták ezzel, és jól lerántották pár milliardra.

Szóval ha ezen a vonalon még egy kicsit fejleszted magad, komoly pénzeket tudsz majd összerakni az emberek hülyeségéből. Hajrá!

2015. febr. 4. 11:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!