Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudom mozgatni a tárgyakat,...

Tudom mozgatni a tárgyakat, de hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Több éve próbálkoztam a gondolat erejével tárgyakat megmozdítani. Ezidáig sosem sikerült. Volt, hogy abbahagytam, majd pár nap múlva újrakezdtem, de mindig csalódnom kellett.

Úgy próbáltam, hogy megnyugodtam és nem gondoltam semmi másra, csak egy fehér szobára, amin sem ajtó, sem ablak nem volt, csak egy fehér asztal és egy fehér szék a szoba közepén. A széken ültem én és az asztal közepén volt a tárgy amit meg akartam mozdítani.

Arra gondoltam, hogy a gravitáció megváltozik és nem a föld felé vonzza a tárgyat, hanem kissé felém. Az elmémben minden alkalommal láttam hogy felém indul a tárgy és hogy a gravitáció kissé húz hátrafelé, de a valóságban sohasem történt semmi.

Három hete viszont megtörtént az áttörés!

Az első alkalommal csak megbillent.

A második alkalommal kissé elindult felém.

Most jelenleg ott tartok, hogy egy méteres távolságból is magam felé tudom vonzani, de ennél többet egy hét alatt sem tudtam elérni. Az is gond, hogy csak könnyű, vagy kis súrlódással rendelkező tárgyakat tudok vonzani. Vélhetően kevés az erőm.

Baj még az is, hogy az első alkalommal, ami 20 percnél tovább nem tartott, iszonyúan kifáradtam, mintha napok óta nem aludtam volna. Minél tovább fejlődök annál rosszabb.

Most már van, hogy elájulok ez erőfeszítéstől. Hogy lehetne fejlődni tovább?

A SZKEPTIKUSOKNAK ÍROM, HOGY HA NEM TROLKODJÁK SZÉT A TÉMÁT, TESZEK FEL MEGGYŐZŐ VIDEÓT A KÉPESSÉGEMRŐL!

2015. jan. 22. 20:29
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 A kérdező kommentje:

Nem köszönöm! Sony Vegas-t használok videó vágáshoz.

FULL HD 1920X1080 60Fpst kaptok, hogy jól lássátok mi történik.

2015. jan. 23. 18:25
 32/64 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok a realista világnézetemmel, hogy mit fogsz Alkotni. Itt hagyok én is egy kommentet.
2015. jan. 23. 19:52
 33/64 3005 válasza:

Ellenzem a gyufásdobozt, el lehet benne rejteni bármit, a labda gurul.. ha hiteles akarsz lenni ne ezek legyenek.

Ha mindenképpen valami könnyűt keresel használj pl. mosogatószivacsot, az biztos van otthon.

Btw infós vagyok, tudom, hogy kamu és, ha kicsit is értesz a videózáshoz, effektekhez stb. vagy találsz valami tutorialt biztos megoldod. Sok sikert a trükkhöz :D

2015. jan. 23. 20:05
 34/64 anonim ***** válasza:
Minek akvárium ? ráteszed az asztalra a gyufásdobozt és kész. én hiszek neked ha látom biztos!
2015. jan. 23. 21:58
 35/64 anonim válasza:
Nyugi, mihelyett kitalálja, hogy hogyan kell egy madzagon mozgatott tárgyról leretusálni a madzagot, magát meg rávágni, meg fogjátok kapni a videót!
2015. jan. 24. 17:11
 36/64 anonim ***** válasza:
Zöld háttérrel óvatosan.
2015. jan. 25. 18:27
 37/64 anonim ***** válasza:
Leteszed az asztalra, és a gyufát ELTOLOD magadtól, így a madzag se lehet.
2015. jan. 25. 20:59
 38/64 anonim válasza:

Tehát a tárgyakat tudod mozgatni, de 3 nap alatt nem tudtad a videót feltenni.

A hülye meg én vagyok, nem?

Persze, aki nem teljesen dilettáns,annak teljesen nyilvánvaló, hogy semmiféle paranormális képességről szó nincs, csak valamivel hitelesebbnek akart tűnni a kedves kérdező. Csak nem számított rá, hogy tényleg lesznek, akik igényt tartanak a videóra.

2015. jan. 25. 21:09
 39/64 anonim ***** válasza:

Most már live videót kérünk.

Egyébként a tolás is megoldható, ha a madzag a személytől és tárgytól a másik irányba megy és az asztal alatt jön vissza + lábbal húzzák meg.

2015. jan. 25. 21:45
 40/64 anonim ***** válasza:

Ritka, hogy egy ezoterikus témában konkrét ígéret hangzik el. Általában a "szupererőm van, de nem kényszeríthetsz rá hogy bebizonyítsam" illetve a "szupererőm van, de most nincs kedvem megmutatni" szinten mozognak az állítólagos nagy mágusok és parafenomének. Mindenki meglepődött ezen, és kíváncsiak voltunk lesz-e belőle valami. Hát nem lett.

2015. jan. 25. 22:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!