Tudom mozgatni a tárgyakat, de hogyan tovább?
Több éve próbálkoztam a gondolat erejével tárgyakat megmozdítani. Ezidáig sosem sikerült. Volt, hogy abbahagytam, majd pár nap múlva újrakezdtem, de mindig csalódnom kellett.
Úgy próbáltam, hogy megnyugodtam és nem gondoltam semmi másra, csak egy fehér szobára, amin sem ajtó, sem ablak nem volt, csak egy fehér asztal és egy fehér szék a szoba közepén. A széken ültem én és az asztal közepén volt a tárgy amit meg akartam mozdítani.
Arra gondoltam, hogy a gravitáció megváltozik és nem a föld felé vonzza a tárgyat, hanem kissé felém. Az elmémben minden alkalommal láttam hogy felém indul a tárgy és hogy a gravitáció kissé húz hátrafelé, de a valóságban sohasem történt semmi.
Három hete viszont megtörtént az áttörés!
Az első alkalommal csak megbillent.
A második alkalommal kissé elindult felém.
Most jelenleg ott tartok, hogy egy méteres távolságból is magam felé tudom vonzani, de ennél többet egy hét alatt sem tudtam elérni. Az is gond, hogy csak könnyű, vagy kis súrlódással rendelkező tárgyakat tudok vonzani. Vélhetően kevés az erőm.
Baj még az is, hogy az első alkalommal, ami 20 percnél tovább nem tartott, iszonyúan kifáradtam, mintha napok óta nem aludtam volna. Minél tovább fejlődök annál rosszabb.
Most már van, hogy elájulok ez erőfeszítéstől. Hogy lehetne fejlődni tovább?
A SZKEPTIKUSOKNAK ÍROM, HOGY HA NEM TROLKODJÁK SZÉT A TÉMÁT, TESZEK FEL MEGGYŐZŐ VIDEÓT A KÉPESSÉGEMRŐL!
Nekem nem néha, hanem mindig működik!
Az egy más dolog. hogy 20 percig nyugodtan nem tudok koncentrálni akármikor akárhol.
Egy kocsmában biztos nem tudnám szórakoztatni vele a barátaim, mert nem tudom csak úgy csinálni, koncentrálnom kell.
1 métert nem képzelek be, nem kell vonalzóval mérni!
Egyébként szkeptikus voltam magam is. A múlthéten egy négyszögletű astalon próbáltam, minden nap másik oldalát és minden alkalommal le tudtam húzni az asztalról a gyermekem gumilabdáját úgy, hogy nem értem hozzá. Párom a hétvégén le fogja videózni és rá fogom mondani, hogy
"gyakorikerdesek.hu" A szkeptikusoknak az sem lesz elég.
Hogyan tovább?
Jelentkezz a James Randi Oktatási Alapítványnál az egymillió dollárért. Csak be kell mutatnod a tudásod. Nosza!
"Jelentkezz a James Randi Oktatási Alapítványnál"
Tudnál egy linket?
"2007. április elsejétől a jelentkezőktől két fontos kvalifikációt követelünk meg. Először, minden jelentkező rendelkezzen médiaprofillal, ezen azt értjük, hogy a média részéről létezzen valamiféle reakció - tévéinterjú, újságcikk, sajtóvisszhang vagy nyomtatott sajtótermékben való hivatkozás a pályázó állítólagos képességeinek a részleteire vonatkozóan A második követelmény pedig abban áll, hogy a pályázó rendelkezzen valamiféle szakmai kvalifikációval, amit valamilyen megfelelően akkreditált szakmai intézmény adott ki"
Nekem előbb ezt kell elérnem, de benne vagyok!
"Ha egy üveglapra ráteszek egy akváriumot és az akváriumban egy kisebb gumilabdát és elmozdítom az akvárium faláig 20 percen belül, elhiszitek? Mágnessel letesztelem előtte és a légáram is kizárva. Természetesen egy, vágatlan videofelvételről van szó!"
Korrekt, de a labda kerek. Valami olyan tárgy kellene, ami nem gurul el az asztal mozdításától vagy lejtésétől. A többi része oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!