Állítólag agykontrollal befolyásolni lehet az eseményeket, tárgyakat próbált már valaki mozgatni?
Az telekinézis, de az nem létezik.
Kezdem azt gondolni, hogy az agykontrollt azért tették az ezotériába, mert a legtöbben nem is tudják, mi az.
Hát kérdezö te tényleg nem tudod mi az az agykontroll. Te tényleg a telekinézisröl írsz, ahogy az elsö válaszoló is megmondta.
Amúgy meg csak a lumbulábiak tudnak telekinézist használni, mi nem :S
psi wheel, ezzel nekem sikerült a telekinézis, de ehhez is komoly hit, és kitartás kell, magyarul akkor is gyakorlod ha 1-2-3 hétig nem megy
csak simán a googleba keress rá, én is ott találtam rá a technikájára, vmi zöld színű a felülete az oldalnak,többet nem segíthetek, nekem sem segített senki és ha megfogadsz mégegy tanácsot, akkor ne is kérdezz ilyen dolgokról a gyakorin, mert ha még kezdő vagy az agykontrollban, akkor könnyen szkeptikussá válhatsz, ha az itt lévő válaszok többségéből építkezel
sok sikert!
Igen.Én pl. a mùltkor full részegen pròbålkoztam ezzel.Addig-addig agykontrolloztam,mìgnem megmozdìtottam a poharam.Persze a kezem segìtségével történt,de nagyon kellett koncentrålnom.
Viccet félretéve engem is érdekel a téma.Van agykontrollal foglalkozò könyvem.Direkt a tårgyak mozgatåsåròl nincs benne szò,de szerintem lehetséges.
Én minden nap mozgatok dolgokat az akaratommal, rágondolok és már nyúlok is érte :)
Az agykontroll viszont nem más mint egyfajta meditáció/önhipnózis. Saját gondolkodásodra, érzelmi állapotodra, és ez által bizonyos fiziológiai folyamataidra tudsz hatással lenni vele, semmi másra.
Pl, fogorvosnál csökkenteni tudod a fájdalom érzetedet, elhagytál valamit, meg tudod találni az elveszett emlékeid között, félsz valamitől és meg tudsz nyugodni, le tudsz szokni a dohányzásról, vagy a pozitív gondolkodás erejével serkenteni tudod az immunrendszered egy betegség legyőzéséhez.
Az elménknek hatalmas ereje vannak, erre tudományos kutatások és bizonyítékok is vannak, a tudomány elismeri, de nem olyan mint amit az ezo-k vagy pár mesefilm hablatyol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!