Lehet-e tárgyakat mozgatni úgy, hogy nem érek hozzájuk?
Figyelt kérdés
Próbáltam már hogy erősen rákoncentrálok és úgy fejtek ki magamból valami energiát de meg sem moccant. Ceruzával próbáltam.2011. jan. 12. 18:50
1/15 anonim válasza:
Hogyan lehetne?? Mi nem varáslók vagyunk hanem emberek. Úgy lehet hogyha meg lököd az asztalt. :) nem gonoszkodásból moondtam
3/15 anonim válasza:
Lehet, de neked nem fog menni. Egy ilyen energiaatvitelhez csak nagyon kevesen rendelkeznek eleg erovel.
4/15 anonim válasza:
Valamit rosszul csinálsz. Ebben a pillanatban próbáltam ceruzát mozdítani anélkül, hogy hozzáérnék. Sikerült. Csak fújni kell. Ha nem megy rögtön, próbáld erősebben! Ez egy misztikus folyamat. A mellkasod izmainak a segítségével kipréseled a tüdődben lévő levegőt, és ahogy az kijön, a mozgási energiájával megmozgatja a ceruzát.
5/15 anonim válasza:
persze hogy lehet! több megoldaás is van rá!!!!
1. cérna/kötél/spárga/ilyesmi
2. bot/cerka/vonalzó/valami ilyesmi
3. ha fém, akk mágnes
4. rúgdosod az asztalt.....
XD
bocs, az idétlen válaszért.... de szerintem nem lehet...
6/15 anonim válasza:
Na...Nekem van egy természet gyógyász ismerősöm,egyébbként szinte mindenhez ért...Harmadik szem...Stb...Egy magas falú tálba teszel pár cm. mélységű vizet...Tépsz egy 1x1 cm-es kis papír cetlit,úgy tedd a vízre,hogy ne süllyedjen el! Majd várd meg,míg teljesen meg áll! Azután a kezedet tartsd a tál fölé és szugeráld...Képzeld azt,hogy a kezeddel tolod a kis papírt a víz tetején,hidd is el hogy meg mozdul!!! És láss csodát! NEKEM SIKERÜLT:)
7/15 anonim válasza:
Ezt hívják telekinézisnek.
Az elfogadott tény, hogy az agy képes hullámok kibocsátására, a kérdés már csak az, tud-e valaki olyan erősen "sugározni", hogy azzal más test atomjaira is hasson. Van aki szerint igen, van aki azt mondja, hogy nem.
Gyakorolj sokat, aztán majd kiderül.
8/15 anonim válasza:
Így van...teljesen igaza van az előttem szólónak...
9/15 anonim válasza:
Ifijú padawan.Engedd szabadjára az érzelmeidet!És menj el a dagobah rendszerbe yodához ő majd megmutatja az erő hatalmát.Én is nála tanultam meg jó jedi lenni.
üdvözlettel:Ben kenobi jedi mester
10/15 BlackSword válasza:
Nesztek nézzétek a Telekit:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!