Meg lehet tisztítani tárgyakat spirituálisan, vagy valamilyen "szertartás" által? Ha igen, hogyan?
Egy csomó olyan tárgy van a környezetemben, amiken mások energiái vannak - esetleg rossz energiák is. Le szeretném ezeket róluk "tisztítani", de hogyan?
Kérlek, csak normális, használható válaszokat írjatok! Ez nekem fontos...
Köszönöm!
15:35
S ha nincs erdo pl. a kozelben, akkor mi a teendo?
De ha van erdo, akkor Te elkisered a kerdezot?
Nem lehet.Ahogyan egy ember rossz emlékeit sem lehet csak úgy törölni.
A rossz energiákat hordozó tárgyak legtöbbje teljesen veszélytelen rád.Ha nagyon zavar,legfeljebb megválsz tőle.
ha azt szeretnéd, hogy a Te energiád kerüljön rá, mindenképpen érintsd meg és meditálj
(képzeletben vedd le az rosszat energiát róla és tedd rá a sajátodat , vagy "ruházd fel valami mással" ) :)
Köszönöm, hát legalább kaptam 2 használható választ. :) A marhavéresnek üzenem, hogy még be is vállalnám, ha elkísérne, csak ne a marha vérét kelljen már feláldozni... Mondjuk inkább a tiédet. :)
Valaki írta, hogy a rossz energiáktól akarok megszabadulni. Tulajdoképpen nem is az lenne a fontos, hanem vannak olyan tárgyaim (pl. nyaklánc) ami sokat volt egy másik embernél, és nem szeretném, ha az ő energiái járnák át, ezért akartam volna "letisztítani" ezeket az energiákat az ilyen tárgyaimról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!