Milyen programmal lehet EVP felvételt "tisztítani"?
Én egyszer így jártam az EVP-felvétellel:
2010. augusztus 12-én készítettem egy hangfelvételt, melyben az 1996-ban elhunyt dédmamám "óbégatása" volt hallható.
Mikor visszajátszottam, nagyon megijedtem. Elmondtam az anyukámnak, erre azt mondta, hogy azonnal töröljem ki a mobilomból, ne zavarjam dédikét a "túlvilágon", mert neki ez nagyon rossz.
Ki is töröltem néhány perc elteltével.
Nem tudtam hogy feltenni ide ezért feltettem youtube-ra.
http://www.youtube.com/watch?v=63giIcTI3oM
0:50 másodperctől vannak a hangok. A számítógép hangfala csinálja ezeket a zajokat. Ne kérdezzétek hogyan. én se tudom:|| 1x elkezdte azóta csinálja. Először azt hittük hogy fog valami taxit vagy valami rádio adást, de rájöttünk hogy nem. Ha valaki ért hozzá hogy hogy lehetne ezt ki tisztatni hogy halljuk mit mond azt írjon privibe.
be van kapcsolva a hangfal és megy a gép és ilyen hangokat ad ki amit feltettem tegnap youtubera.
Gondolkodtunk h taxit befog vagy akármi, de rájöttünk hogy nem mivel csomószor ismétlődö hangok vannak benne. Probáltuk megmagyarázni, ki okoskodni hogy mi lehet ez, de semmi..:/ Igy EVP-re gyanyakszok. Azért szeretném azt hogyha valaki ért hozzá akk meg-e tudja csinálni hogy lehet e benne érteni bármit is. Mert a léptek, sohajok tiszták, de a beszéd nem.
Ahogy a gép elindul még be se tölt a kék hátér de már kezdi..
Ha esetleg valakinek valami egyéb ötlete van azt is várom, bár én 90%-ig biztos vagyok hogy evp. De mindenkép szeretném biztosra megtudni hogy mi ez, mert nem normális, az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!