Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Isten (Tudat) van. A világ...

Isten (Tudat) van. A világ nem létezik?

Figyelt kérdés

Isten van–mondja az új tudomány....a világ meg nem létezik !

Interjú Amit Goswamival aki részecskefizikus, az Oregoni

Egyetem Elméleti Fizikai Intézetének kutatója..... Ez lenyűgözően izgalmas. De vajon a fizikusok nagy része is egyetért a kísérlet ilyetén magyarázatával?

Hát, a fizikusoknak egyet kell érteniük a

kísérlet ilyetén magyarázatával. Sok fizikus

persze a következő nézőponton van: „Igen, persze, a kísérletek.

Csakhogy a részecskék ilyen kapcsolata

valójában nem lényeges. Nekünk ennek a

transzcendens tartománynak nem szabad figyelembe

vennünk egyetlen következményét sem

– ha egyáltalán

nevezhetjük ennek.” Egyszóval, igyekeznek a

minimumra csökkenteni ezen felfed

ezések hatását, és

továbbra is ragaszkodnak ahhoz az elvhez, hogy az

anyag áll mindenek felett.

A szívük mélyén azonban tudják, mi az igazság,

hiszen az már nagyon is bizonyított. 1984-ben vagy 85-ben, az Amerikai Fizikus Társaság találkozóján,amelyen én magam is részt vettem, az egyik szakmabeli állítólag azt mondta egy társának, hogy Aspect kísérlete után az, aki nem úgy véli, hogy valami nagyon különös folyik ebben a világban, valószínűleg köveket cipel a fejében az agya helyén.

A linken a 35. oldalon találod az interjút:

[link]

2015. jan. 16. 21:11
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
0%

""egyetlen kérdés van hogy a valóságot vajon leglehet érteni vagy csak tapasztalni?"

ez a teljes elhülyülés kérdése. teljesen világos és érthető minden.

2015. febr. 28. 19:07
 12/46 anonim ***** válasza:
Szerintem meg semmi sem érthető...és már Istenről van szó..miért engedi,hogy sokan szenvedjenek?Hisz az ő hibája,mert végtére is Lucifert is ő teremtette,és tudta hogy milyen lesz,és hogy mi vár az emberekre...hát elég nagy hülyeség az egész!
2015. márc. 5. 23:51
 13/46 anonim ***** válasza:
94%

>az egyik szakmabeli állítólag azt mondta egy társának, hogy Aspect kísérlete után az, aki nem úgy véli, hogy valami nagyon különös folyik ebben a világban, valószínűleg köveket cipel a fejében az agya helyén.

És ezzel bizonyítást nyert a spiritualitás, a transzcendencia, az összes vallás és ezoterikus tan egyszerre. Köszi, Zoli, ez kellett ma délelőtt :D

2015. márc. 6. 10:29
 14/46 anonim ***** válasza:
27%

Utánanéztem ennek az Aspect kísérletnek, és az abból levont következtetésnek (nem bizonyításnak!!)

nos, ez mágia! tudományosnak álcázott köntösben. Mi teremtjük a valóságot! Micsoda gőg, micsoda Istenkáromlás!

Monista felfogást tükröz a kisérlet "végeredménye". Ez tévedés, nem igaz, és a biblia határozottan cáfolja, hogy minden egy és ugyanaz lényegileg.

Ez a kísérlet erősen new age szagú, okkult, és hamis.

2015. márc. 10. 07:11
 15/46 A kérdező kommentje:

""egyetlen kérdés van hogy a valóságot vajon leglehet érteni vagy csak tapasztalni?"

A valóság vagy olyan bonyolúlt, hogy soha semmilyen lény nem fogja tudni vagy olyan egyszerű, hogy mindenki sejti, csak átsiklik rajta, mert az anyagi világ illúziója más látszatot kelt.

"Ez a kísérlet erősen new age szagú, okkult, és hamis."

aqer az Aspect kísérletet tudósok végezték, ha azt te "erősen new age szagú, okkult, "nak véled, azt jelenti a világ valóságosan olyan. ha te hamisnak érzed, el kell gondolkodnod, miért van hogy 15%-ban hasznos válaszokat adsz csupán. A hiba benned van, mindenki helikopter? :P

2015. márc. 13. 18:10
 16/46 anonim ***** válasza:
24%
barátom, a % tetszés index csupán.
2015. márc. 13. 20:39
 17/46 A kérdező kommentje:
barátom, nem megy az általános iskolai szövegértelmezés ? Oda van írva, miszerint mennyire ad hasznos választ. Kérdés esetén olyan választ kell adni, ami hasznos a kérdező számára, hiszen ezért tette fel a kérdést, nem azért hogy azt nézze ki tud jobbakat trollkodni. A kérdésére szeretne hasznos választ kapni. A válaszaid semmiképpen sem hasznosak nekem sem :/
2015. márc. 15. 09:15
 18/46 vattacukor elefánt ***** válasza:
72%
Kérdező, azért mert neked nem tetszik a válasz, az nem jelenti azt, hogy az nem hasznos. Ha valaki az ezotérikusok közé betéved, és arról kezd magyarázni, amit bizonyítottak, olyanoknak akik csak azt hiszik el amit nem bizonyítanak, csak úgy mondanak (lehetőleg minél hihetetlenebb legyen) akkor az nem fog sok tetszést kapni, pedig hasznosabb válaszokat ad, mint az aki a hülyeséget csak megerősíti.
2015. márc. 15. 17:29
 19/46 anonim ***** válasza:
38%

Vattacukor köszönöm!

erre akartam én is kilyukadni, csak másképp fogalmaztam. a kérdező nem értette meg.

2015. márc. 15. 20:46
 20/46 anonim ***** válasza:

"egyetlen kérdés van hogy a valóságot vajon leglehet érteni vagy csak tapasztalni?"

Megérteni csak azt lehet amit megél és megtapasztal az ember, máskülönben csak fogalma, sejtése van róla. Legyen szó a valóságról vagy bármi másról.

2015. ápr. 22. 22:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!