Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért tudok kinyitni dolgokat,...

Miért tudok kinyitni dolgokat, amik zárva vannak?

Figyelt kérdés

Szóval, kb minden nap megtörténik velem, hogy jövök be a főbejáraton (ez a kódzáras lépcsőház ajtó) és simán kinyitom úgy hogy csak megyek mintha beírtam volna a kódot, megnyomom az ajtót és kinyílik. Az ajtó persze becsukódik, nem lehet szó arról hogy nem csukódott be jól.

Suliban sikerült osztálytársam számzáras (ilyen amerikai tekergetős) lakatját kinyitni, úgy hogy csak meghúztam mintha el lett volna forgatva az adott számokra.

Kérdem én...amikor ki akarok nyitni valamit miért nem sikerül, és amikor nem akarom, úgy vagyok vele hogy tuti nem sikerül, akkor meg megy ?!

Eszem megáll, és nem csak ilyen dolgok vannak velem.

Szóról szóra tudom ki mit fog mondani, ki mit fog írni, és sok ilyen dolog. Ez mi lehet ? Bajt jelent, vagy jót ?

A kérdés komoly...olyan írjon aki nem leszólni vagy fikázni akar.

2014. okt. 12. 21:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nem tartalak egoistának.

Találkoztam már olyan szkeptikussal is (igen, elismerem, hogy van ilyen köztük is), aki egoista - elismerem, hogy nem kevés dolgot vitt végre, oszlopos tagja a hazai szkeptikus közösségnek, de akkor is, nagyra tartsa magát.

Másról van szó: ezotériás közösségben, mást tapasztalok. Nagy feneket kerítenek a véletlen dolgoknak. Az összeesküvés elméletek túlzásba vitelét is meglehetne említeni, de itt, jelen esetben, szó nincs.

Oké, keresel válaszokat, de: láthatod, hogy miket kaptál. Ha komolyan érdekel, akkor ne itt tedd fel a kérdésedet. Írj levelet, az ezotériás és a szkeptikus közösségnek - utána mérlegelj.

Mielött arról van szó, elárulom: a szkeptikus közösség java része, azért nem egoista. Egy pár igen, de nem mindenki.

2014. okt. 13. 21:05
 22/24 A kérdező kommentje:

Ezotériásoknak azért nem írok, mert akkor túl sok infót kapok egyszerre, ami nem jó.

Csak 1-2 dolgot akartam tisztázni :D

Lehet hogy véletlen, de sokszor segítettek ezek a megérzések, jelek, stb...kihúztak egy bajból, verekedésből és ilyenekből, amit nem tudok mivel magyarázni.

Főleg azt hogy néha tudom ki mit akar mondani anélkül hogy elmondaná. És akkor csak bambul és néz hogy én ezt honnan tudom.

2014. okt. 13. 22:06
 23/24 anonim ***** válasza:

mesélj ^^

és írj lottószámokat priviben.

2014. okt. 13. 22:26
 24/24 anonim ***** válasza:

Ha jó emberismerő és helyfelismerő vagy, akkor viszont, érdemes ezt kamatoztatni. Rengeteg helyen lenne hasznos: tanár, ügyfélszolgálatos, esetleg tanácsadó - soroljam?

Amúgy, hasonló dolgok vannak, amikor azt mondják, hogy egyre gondolunk, kitaláltad azt, amire gondolok és így tovább. Ez van nálad is, csak kicsit gyakran?

2014. okt. 14. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!