Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért tudok kinyitni dolgokat,...

Miért tudok kinyitni dolgokat, amik zárva vannak?

Figyelt kérdés

Szóval, kb minden nap megtörténik velem, hogy jövök be a főbejáraton (ez a kódzáras lépcsőház ajtó) és simán kinyitom úgy hogy csak megyek mintha beírtam volna a kódot, megnyomom az ajtót és kinyílik. Az ajtó persze becsukódik, nem lehet szó arról hogy nem csukódott be jól.

Suliban sikerült osztálytársam számzáras (ilyen amerikai tekergetős) lakatját kinyitni, úgy hogy csak meghúztam mintha el lett volna forgatva az adott számokra.

Kérdem én...amikor ki akarok nyitni valamit miért nem sikerül, és amikor nem akarom, úgy vagyok vele hogy tuti nem sikerül, akkor meg megy ?!

Eszem megáll, és nem csak ilyen dolgok vannak velem.

Szóról szóra tudom ki mit fog mondani, ki mit fog írni, és sok ilyen dolog. Ez mi lehet ? Bajt jelent, vagy jót ?

A kérdés komoly...olyan írjon aki nem leszólni vagy fikázni akar.

2014. okt. 12. 21:15
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Honnantudjam ? XD

Émbör ne szórakozzá nem jós vagyok. Látom "Trolling tiiime" van.

2014. okt. 12. 22:25
 12/24 anonim ***** válasza:
Egyszerű: véletlen egybeesések. Semmi különlegesség nincs benne.
2014. okt. 12. 22:30
 13/24 anonim ***** válasza:
Boszorkány!!!4!!
2014. okt. 12. 22:33
 14/24 anonim válasza:
Jolva nyugi nem hiszem azt csak kicsit troll kedvebe vok amugy sztem veletlen egybeeses
2014. okt. 12. 22:34
 15/24 anonim ***** válasza:

"Szóról szóra tudom ki mit fog mondani, ki mit fog írni, és sok ilyen dolog"

Dejavu-nak mondjak, hogy ami törtenik veled vagy egy arc, mondat ismerös, mintha mar törtent volna veled, lattad volna, hallottad volna...stb. Egy ismerösömnek napi 3-4szer vannak dejavu-i, evek ota, öt nagyon zavarja mar es komolyan aggodik, h valami gond van vele, igy orvoshoz ment - skizofreniat allapitottak meg, skizoaffektiv tipusut, es gyogyszerekkel nemi javulast tapasztal.

2014. okt. 12. 22:44
 16/24 anonim ***** válasza:
Utolsó, feleslegesen paraztatod a kérdezőt, nekem gyerekkorom óta van ilyen, hogy tudom a másik mit fog mondani. Sőt ma reggel meséltem a férjemnek egy sztorit, ami teljesen ugyanaz volt, mint amit twgnap mástól hallott. Oké, nem lehet kizárni, hogy ugyanazt a történetét meséltek neki többen, de azért azt mondta hogy ez nagyon ijesztő élmény. Na de a lényeg, mivel volt egy sulyos balesetem, engem kezel pszichológus és pszichiáter is poszttraumas stressz miatt és ezenkívül nincs semmi mentális bajom, szóval nem törvényszerű, hogy valaki akinek deja vu-je van, rögtön elmebeteg is legyen.
2014. okt. 13. 07:59
 17/24 A kérdező kommentje:

Szóval ha valakinek az agya kicsit másképp működik mint a "normál" és elvárt, akkor képes lesz dolgokra ?

Mert igazából én így ezt szűrtem le.

2014. okt. 13. 08:12
 18/24 anonim ***** válasza:

Már értem:

különlegesnek hiszed magad.

Ha valaki mást mond, azt te, nem tudod elfogadni.

Ennyire szürke az életed? Én azt javaslom, hogy csinálj valami mást, valami érdekeset.

2014. okt. 13. 10:03
 19/24 anonim ***** válasza:

"Szóról szóra tudom ki mit fog mondani, ki mit fog írni...)

Nem is koptatom a klaviatúrát...

2014. okt. 13. 19:10
 20/24 A kérdező kommentje:

Kedves Krekonex...

Nem találom magam annak, nem vagyok beképzelt, sem egoista. Pont én vagyok az aki semmit sem néz ki magából, akinek annyi önbizalma van mint egy lajhárnak.

2014. okt. 13. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!