Miért tudok kinyitni dolgokat, amik zárva vannak?
Szóval, kb minden nap megtörténik velem, hogy jövök be a főbejáraton (ez a kódzáras lépcsőház ajtó) és simán kinyitom úgy hogy csak megyek mintha beírtam volna a kódot, megnyomom az ajtót és kinyílik. Az ajtó persze becsukódik, nem lehet szó arról hogy nem csukódott be jól.
Suliban sikerült osztálytársam számzáras (ilyen amerikai tekergetős) lakatját kinyitni, úgy hogy csak meghúztam mintha el lett volna forgatva az adott számokra.
Kérdem én...amikor ki akarok nyitni valamit miért nem sikerül, és amikor nem akarom, úgy vagyok vele hogy tuti nem sikerül, akkor meg megy ?!
Eszem megáll, és nem csak ilyen dolgok vannak velem.
Szóról szóra tudom ki mit fog mondani, ki mit fog írni, és sok ilyen dolog. Ez mi lehet ? Bajt jelent, vagy jót ?
A kérdés komoly...olyan írjon aki nem leszólni vagy fikázni akar.
Honnantudjam ? XD
Émbör ne szórakozzá nem jós vagyok. Látom "Trolling tiiime" van.
"Szóról szóra tudom ki mit fog mondani, ki mit fog írni, és sok ilyen dolog"
Dejavu-nak mondjak, hogy ami törtenik veled vagy egy arc, mondat ismerös, mintha mar törtent volna veled, lattad volna, hallottad volna...stb. Egy ismerösömnek napi 3-4szer vannak dejavu-i, evek ota, öt nagyon zavarja mar es komolyan aggodik, h valami gond van vele, igy orvoshoz ment - skizofreniat allapitottak meg, skizoaffektiv tipusut, es gyogyszerekkel nemi javulast tapasztal.
Szóval ha valakinek az agya kicsit másképp működik mint a "normál" és elvárt, akkor képes lesz dolgokra ?
Mert igazából én így ezt szűrtem le.
Már értem:
különlegesnek hiszed magad.
Ha valaki mást mond, azt te, nem tudod elfogadni.
Ennyire szürke az életed? Én azt javaslom, hogy csinálj valami mást, valami érdekeset.
"Szóról szóra tudom ki mit fog mondani, ki mit fog írni...)
Nem is koptatom a klaviatúrát...
Kedves Krekonex...
Nem találom magam annak, nem vagyok beképzelt, sem egoista. Pont én vagyok az aki semmit sem néz ki magából, akinek annyi önbizalma van mint egy lajhárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!