Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Igaz, hosszabb idők alatt, de...

Igaz, hosszabb idők alatt, de mindig elértem eddig azokat a dolgokat amiket akartam, miért?

Figyelt kérdés

Valamilyen szinten hiszek a vonzásban, abban, hogy, ha vizualizálom a szituációkat, és dolgokat, akkor egy hullámhosszra kerülök vele, ezért belekerül a valóságomba, vonzom stb. Több ilyen dolog jut hirtelen eszembe, amit sokszor elképzeltem, akartam, hittem benne, hogy egyszer meglesz, és meg is lett, igaz, nem olyan korán, mint azt elképzeltem, de mindig elértem az adott dolgot. Ilyen dolgok például a mostani telefonom, amit jó pár hónapja terveztem, hogy veszek, és mostanra a régi pont eltört, ezért kénytelen voltam kapni születésnapomra. A számítógépem is ide tartozik, több éven át tartó spórolás eredménye, hogy most a 200.000 Ft-os szülinapi-diákmunka-névnapi pénzből meg tudtam venni, amire rég vágytam. Mikor nagyon akartam ezt a gépet, és elterveztem, hogy összespórolom rá a pénzt, úgy gondoltam, 1 év elég lesz, erre 3 év alatt lett meg. Akkor például felvettek abba az iskolába, ahová szerettem volna, pont annyi az átlagom amennyit szerettem volna, megadta a tanárom a jobb jegyet, amit annyira akartam, pedig az átlagom nem ezt mutatta. Kisebb koromban azt képzeltem,(őszintén) hogy egy magabiztos, jóképű, "foreveralone" (miért akartam/képzeltem ezt??) ember leszek, és mondhatni ez is bejött, igaz, nem értem, miért hittem, hogy magányos leszek, de sajnos ez is bejött. Rengeteg dolog utal arra, hogy úgy következnek a dolgok az életemben, ahogy elképzelem, ez most így összeállt a fejemben, ez a vonzás törvényére utalhat, vagy csak szimplán "mázli"?

Kérem csak az szóljon hozzá, aki valamilyen szinten hisz ezekben a dolgokban, és nem azzal akarja elütni az idejét, hogy itt veszekszik, vagy provokál bárkit, köszönöm. 18F

2014. jún. 17. 20:17
 1/3 anonim ***** válasza:

A válasz nagyon egyszerű, habár nem biztos, hogy ez az, amit hallani akarsz.

Nem mázli. Azért történnek meg veled, mert teszel is értük. Ha nem spóroltál volna évekig hanem mindig elköltötted volna a pénzed akkor nem futott volna gépre. Ha nem tört volna el a telód akkor nem lett volna új. Azt nem tudhatod hogy jóképű vagy-e, főleg, ha még nem is volt barátnőd.

Az átlagod pedig nyilván annyi amennyit szerettél volna. Ezt bárki el tudja érni, aki legalább témazárók előtt akár csak egyszer átolvassa a tananyagot. A tanárod pedig azért adta meg a jobb jegyet, mert kedvel téged. Én anno 3,4-re kaptam ötöst.

2014. jún. 17. 21:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Elköltottem a pénzem rengetegszer, lemondva a gépemről, hogy sosem lesz meg a pénz, de többször is a semmiből jöttek nagyobb összegek, szóval ezért egyáltalán nem tettem, csak minimálisan. Nem arról van szó, hogy nem volt barátnőm, és de, mindenki érzi magán mennyire néz ki jól, hányan nézik meg az utcán, mik a visszajelzesek, és hányszor jut az ember fülébe,hogy ki érdeklődött iránta, ezekből ne mond már hogy nem lehet megállapítani.. A telefonomat már kB 100x leejtettem és sosem lett semmi baja, mikor elterveztem,hogy kéne új hirtelen pár hétre rá kicsik a zsebembol és tropara tört.. Az atlagom pár hete úgy nézett ki hogy még 3,9 se lesz, erre 4,1 lettem úgy hogy nem tettem érte semmit csak hittem benne hogy jó lesz. Nem miattam voltak ezek a dolgok..
2014. jún. 17. 22:10
 3/3 *Nekomimi* ***** válasza:

A válasz ott is van a kérdésedben : " amiket akartam "

Ha valamit akarsz, akkor teszel értük, vagy direkt, vagy akár indirekt, de úgy alakítod a dolgokat, hogy az Neked megfeleljen.

2014. jún. 20. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!