Előrelátok dolgokat, ezek véletlenek vagy érdemes lenne ezekre jobban odafigyelnem? Ha igen, hol tudnak ebben segíteni, finomítani ezeket a dolgokat?
Nem hiszek az ilyen dolgokban, de amik történnek egyszerűen nemtudom már a véletleneknek elkönyvelni.
Pár példát felsorolnék:
-lottóhúzás előtt többször mondtam meg azt a számot ami következik. (Előtte kb. 20 mp-vel)
-beugrott egy szám sétálás közben, rávágtam, hogy 35 és eljezdtem számolni a parkolóban az autókat, mely 35 volt.
- nagymamám nem találta az egyik ékszerét, mire telefonon rávágtam, hogy melyik fiókban. (Fogalmam bem kehetett erről)
- áramszünet volt, hangosan elkezdtem visszaszámolni, majd a mostra visszajött.
-egyik ismerősömnek mondtam, hogy terhes a barátnője. Mire közölte, hogy ezt még senki nem tudhatja.
És ilyenek...
Egyszerűen amikor jönnek ezek a megérzések, ki kell mondanom, eröltetni nem lehet.
Nem mindig jönnek.
Nem hiszek a természetfeletti dolgokban sem, de nem egyszer észleltem dolgokat magam körül.
Mit tanácsoktok, érdemes lenne ezt valamilyen úton továbbfejleszteni (ha lehet), ha igen hol?
van ilyen, én is megmondom a dolgokat előre.
így tudtam a számokat eltalálni.
na és?
nem beszélek róla senkinek, pedig már többször is sikerült!
Én valóban komolyan kérdeztem.
Mert elég érdekes, érdekel is. Ez a számokkal fordul általában elő. De volt, hogy rávágtam egy távoli rég nem látott is,erősre, hogy rákos. Sajnos igazam volt.
Ennyire messzire persze nem gondolkoztam el, hogy ebből pénz, hiszen nemtudom, ogy ezek véletlenek vagy sem.
Persze megnézem azokat a helyeket, ahol ezekkel fogalkoznak.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!