Mit tegyek, hogy ne vonzzam be a rossz dolgokat is?
Figyelt kérdés
Egyébként pozitívan gondolkodom és egy csomó jó dolgot bevonzottam már (munkahely, párkapcsolat, pénz), de mivel nagyon reálisan is gondolkodom és reális esélyt látok valamely rossz dolog bekövetkezésére, ezért ez be is szokott következni. Példákat mondok: ismervén a férjemet reális esélyt láttam arra, hogy szerelmes lesz valaki másba és ez be is következett. Vagy például ismervén a férjemet és tudva, hogy milyen óvatlan, reális esélyt láttam arra, hogy beleejti a telefonját a fürdővízbe és ez meg is történt. Szeretném kivédeni, hogy a munkahelyén nehogy valami baleset történjen, mert óvatlan pillanatban levághatja az ujját a fűrészgéppel. Reális esély van rá, hogy esetleg nem lesz figyelmes, de ez nem szeretném ha bekövetkezne. Mit tudnátok tanácsolni nekem? Hogyan működtessem úgy a vonzás törvényét, hogy az élet minden területén beváljon ez a módszer? Kérem, hozzáértők írjanak!2014. aug. 24. 17:14
1/3 anonim válasza:
Nem szabad rájuk gondolni. Ahogy rájuk gondolsz, már küldöd is a jeleket az univerzumba és meg fog valósulni. Tereld el a figyelmedet, próbálj másra gondolni ilyenkor.
2/3 anonim válasza:
A vonzás törvénye jól működik, pont úgy ahogy Newton is leírta.
3/3 anonim válasza:
Élned kell a karmádat is, az vonz rossz dolgokat aki menekül a karmája elől!!!!
Te döntöd el hogy hogyan nézel szembe a vele. Lehet úgy is hogy csak kicsit kellemetlen és úgy is hogy nagyon....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!