Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van aki hisz istenben?

Van aki hisz istenben?

Figyelt kérdés
Győzzön meg arról hogy létezik.
2014. szept. 21. 18:49
1 2
 11/16 homo ludensz ***** válasza:
Sokszor feltették már ide ezt a kérdést. Azt nem értem hogy aki nem hiszi Isten létezését azt miért izgatja a léte vagy nem léte hiszen ő eldöntötte hogy nem hiszi. Ez mindenkinek a legbensőbb ügye és sem nem több vagy kevesebb attól hogy Istenhívő mert csak az a mérce hogy mennyire tud emberként élni s viselkedni.Magam Istenhívő vagyok és ahhoz hogy minden helyzetben emberként tudjak viselkedni szükségem van a hitemre.Egy válságos helyzetben nem a logikus magyarázaton (istenérveken) töprengek ha nem abban bízok hogy az Ő segítségével kikászálódok belőle.
2014. szept. 22. 11:14
 12/16 Napfonat ***** válasza:
Úgy 4 milliárd ember hisz Istenben. Győzd meg őket arról, hogy nem létezik.
2014. szept. 22. 13:32
 13/16 anonim válasza:
Miért akarod, hogy meggyőzzenek arról, hogy Isten létezik?
2014. szept. 23. 15:54
 14/16 Ling-ce ***** válasza:
Van Isten, de nem győzhetlek meg a létezéséről. Istennel neked kell találkoznod, hogy higgy benne. A szívedben kell tettenérni. Ha külső erő győz meg róla, akkor csak rizsen vett keresztyén lehetsz, nem igazi. Azt kívánom neked, érd tetten a szívedben.
2014. szept. 23. 17:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Amikor eléri az anyag bizonyos kémiai összetevők kombinációját, akkor kialakul belőle a tudat? Ezt tényleg elhiszi valaki?
2014. szept. 23. 17:24
 16/16 anonim ***** válasza:

HISZEK.

És miután elkezdtem hinni megsegít, érzem, hogy itt van. Figyelj, nem kell hinned benne, ha nem akarsz! Mindenkinek megvan a maga hite, nekem ez. Isten nem rossz, jó. Gyakran felteszik azt a kérdést az emberek, hogy: ''Ha van Isten, miért van szenvedés?'' Nos, ott a Sátán, és az, hogy Isten akadályokat ad az életünkbe, azt végig kell vinni, végig hinni kell benne. Nehézségek a Földi életünkben mindig vannak és leszenek.. és aki ennek ellénre hisz, az boldog ember lesz! A Földi élet NEM LEHET TÖKÉLETES. Isten megsegít, de nem mindig. Ha te kérni akarsz valamit, akkor ő azért nem adja meg, mert az neked a későbbiekben rossz lesz, vagy ilyesmi. ÉS mert mint írtam, ez is egy akadály amelyet át kell vészelned úgy, hogy végig hiszel.

Nos, sok ember feltámadt a halálból, sok ember és orvos szeme láttára. Igen. Így volt. Azok elmondták, hogy van Isten.

És írta valahol a Biblia, hogy Istennek nem csak a Földi teremtményei vannak, az űr hatalmas, s messze vannak még bolygók, hol az élet fejlettebb - vagy fejletlenebb. Ennyi.

Remélem segítettem.

U.I: Mint már írtam, nem kell, hogy higgyj! Te bajod. Az akadályok neked vannak felállítva, és NEKED kell átvészelned, Isten melletted lesz!

2014. nov. 15. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!