Tudtommal nem a keresztény hit Istenében, hanem az Úrban és az Úrnőben hisznek. De nem vagyok wicca, úgyhogy ebben a témában felületesek az ismereteim.
2014. szept. 13. 21:36
2/13 anonim válasza:
A másik oldalt szolgálják.
2014. szept. 13. 22:09
3/13 anonim válasza:
2es gondolom elvakult szektás keresztény vagy...sajnos engem is megkereszteltek eme kamu vallásra, de én legalább próbálom felnyitni a szememet és nem leszólni/kiírtani mindent mint a fajtád
2014. szept. 13. 22:45
4/13 weapon válasza:
mono, vagy duoteista, tehát mindenképpen hisz valami felsőbbrendűben, amit istennek is lehet hinni...bár egyúttal materialista "vallás" is, igazából egy évszázada sem gyakorolják igazán ezt a vallást és mindenkit szinte csak az okklutizmus része csábít, pusztán kiváncsiságból, nem láttam még ilyan embert aki egy fához, vagy a vízhez imádkozna..szerintem csak manapság divatos vámpír-farkas.boszorkány tini sorozatok miatt érdeklődnek a fiatalok utánna, ami meg valljuk be divat, és fikció!
legyen az ember szerintem racionális és ateista gondolkodású nincs 12kezed, de te mégis hiszel benne??ez ilyen dolog.
2014. szept. 14. 10:15
5/13 anonim válasza:
Igen hisz, és nyitott a világban Isten jelenlétének a megtapasztalására. A teremtő Istenben is hisz, és a teremtő Isten női megtestesülésében is, akit Nagy Istennőnek hív. Azonos a keresztény hitben a Nagyboldogasszonnyal. Sokan tévesen Szűz Máriát azonosítják vele, de őt a keresztény hitben Kisboldogasszonyként tisztelik.
2014. szept. 16. 13:34
6/13 anonim válasza:
Valóban egy teremtő atya és egy földanya istennőben hittek eredetileg ,mint az összes beavatottak által létrehozott vallásban . Így bármerre nézel ugyanazt a tanítást találod , az ősi Egyiptomban , a sumeroknál a joga rendszerben ,természetesen a magyar hagyomány rendszerben is . Mivel beavatottként bejárásuk volt az un. belső világba v. szellemvilágba és ismerték a törvényeit ,melyek minden korban mindenhol ugyanazok.
Ma nem biztos . hogy megtalálod náluk ezt a bölcseleti tudást .
2014. szept. 16. 16:11
7/13 anonim válasza:
Ez egy Wicc?
2014. szept. 17. 17:40
8/13 anonim válasza:
A legkevésbé sem vicc , el kell mélyedni a témában ,hogy megértse valaki .
2014. szept. 18. 08:10
9/13 anonim válasza:
Hát, manapság már elég sátánista kultusz, de amelyik "vallás", vagy ahhoz hasonló dolog elismer egy magasabb lényt, akkor igen, hisznek. Akik tagadják, azok barmok. :D
2014. szept. 18. 20:48
10/13 Gábor-92 válasza:
Tudtommal ez boszorkányság illetve okkultizmus,kerüld őket,ne legyél velük egy közösségben még csak ne is köszöntsd őket,én Jézus Krisztusban hiszek,volt istennel több közvetlen meg tapasztalásom is,kétszer szólt hozzám eggyik alkalommal beszélgettünk is,másik alkalommal csak elmondta amit kérdeztem tőle,volt több szellemi meg tapasztalásom is vele,és ezek miatt tudom hogy menniyre veszélyes az iesmi,kérlek kerüld őket és keresd istent ha lehet a HIT gyülekezetében,ne foglalkozz azokkal akik szektás jelzőkkel vádolják őket,részben pont ez bizonyítja hogy az a gyülekezet istentől van mivel a világ utálja istent ezért ha valami tőle van azt egyből meg gyalázzák meg tapossák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!