Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van aki hisz istenben?

Van aki hisz istenben?

Figyelt kérdés
Győzzön meg arról hogy létezik.
2014. szept. 21. 18:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Van. De ezen az oldalon csak kérdéseket szabad feltenni, kéréseket nem.
2014. szept. 21. 18:55
 2/16 A kérdező kommentje:
A legtöbb kérdés, egy kérés a segítségre.
2014. szept. 21. 19:00
 3/16 anonim ***** válasza:
50%

Attól, hogy valaki hisz benne, még nem fog létezni.

Ha bebizonyosodik a léte, akkor elveszik a hit, és a tudás váltja fel. Ezért fordulhat elő, hogy a Mennyben senki sem hisz Istenben (persze ha hiszünk ebben a mesében).

Hívőknek javaslom, hogy a szakadék széléről még lépjenek egyet és higgyenek az isteni gondviselésben. Aki nem mer lépni, annak a félelme nagyobb, mint a hite.

2014. szept. 21. 19:10
 4/16 anonim ***** válasza:

Amig nem bizonyosodik be 100%-osan a nemléte addig van esély arra, hogy lehetséges , hogy létezik Isten véleményem szerint

Ha majd bebizonyosodik, hogy nem létezik akkor a helyét átveszi a tudomány és nem fogok Istenben hinni

Legalább is nálam

Egyébként véleményem szerint ha van Isten akkor van mennyország is

2014. szept. 21. 19:22
 5/16 anonim ***** válasza:
Én NEM! ;)
2014. szept. 21. 19:25
 6/16 anonim ***** válasza:

"A legtöbb kérdés, egy kérés a segítségre."

- És ez elég nagy baj.

2014. szept. 21. 19:28
 7/16 anonim ***** válasza:
Én HISZEK benne, viszont TUDOM, hogy nincs.
2014. szept. 21. 20:57
 8/16 anonim ***** válasza:
mivel a kezdet kezdetén vagy az ősrobbanás elött nem volt anyag sem semmi csak a légüres tér és a semmiből magátol nem lesz valami így tehát be kellett avatkozni vaminek ezt hívhatjuk istennek de jobb szeretem azt a kifejezést az isten helyett h teremtő energia...de ez csak az én véleményem...
2014. szept. 21. 21:10
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Én hiszek benne és a hit mögött soha nem kell tartalmat keresned, mert nem arról szól. Ha Istenben nem is hisz valaki/itt általában vallástól függetlenül/, a napi életet rengeteg pici hit járja át, mert anélkül nem is tudnál élni.

Már tudományosan is bizonyított, hogy a 3D-s világon kívül van más is, ha valakinek 100 éve azt mondják, hogy az ember 1969-ben a Holdra lép vagy mobiltelefont fog használni , azt legjobb esetben is zárt intézetbe zárják.

Agyunk működéséről szinte semmit nem tudunk, a lelki folyamatok is ide sorolhatók !

Isten létét csak indirekt módon tudod értelmezni, bár egyeseknek megadatott a direkt: azt hívják csodának és pár emberrel azért már megesett. A gondviselésről pedig oldalakat lehetne írni ! Remélem, nem voltam túl hosszú !!!

2014. szept. 21. 21:21
 10/16 anonim ***** válasza:
54%

Én hiszek, vagyis inkább TUDOM, hogy létezik.

Teljesen tudományos megközelítéssel, is könnyen rá lehet jönni.

A materializmus, a nagy bumm, az evolúció csak addig hihető, amíg megelégszel a felszínes magyarázatokkal. Ha elkezded komolyan vizsgálni ezeket, hamar megdőlnek.

Azután pedig mivel nincs jobb sőt, semmi más magyarázat nincs, marad az Isten.

Szintén tudományos alapon (Occam borotvája).

2014. szept. 22. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!