3/51 anonim válasza:
Ez egy jó kérdés.
Én lehetségesnek tartom.
4/51 anonim válasza:
Igen! A szomszéd Marika nénit én is lehetségesnek tartom!
5/51 anonim válasza:
Én meg még azt is, hogy hisz Istenben.
Egyébként lényegesen nagyobb azok száma, akik hisznek istenben, mint azok száma, akik hisznek Istenben.
6/51 anonim válasza:
Én egy istenben sem hiszek.
Apám egy istenben hisz az Isten kódnévvel jelölt istenben.
A hinduk és a sintók sok istenben hisznek.
A vallásos zsidók, muszlimok, keresztények egy istenben hisznek, de a keresztények istene egy hármas isten - szent háromság.
8/51 anonim válasza:
nem hiszek istenben de az szüleim,testvéreim igen Én vagyok a család fekete báránya :D
10/51 anonim válasza:
Nem tudom. Néha azt érzem van, de elfordította a fejét... na ekkor jönnek a kérdések. Néha -ha pl.szerencse ér-, akkor azért hálát mondok neki, de másnap megint úgy érzem, ha van, akkor ezt miért tette... (pl. albán gyerekek sorsai stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!