Szerintetek ha egy ember hisz Istenben, de úgy gondolja hogy vannak szellemek ez összeférhető?
Figyelt kérdés
úgy értem hogy ugye ha meghalunk akkor vagy a Mennybe kerülünk vagy a pokolba elméletileg na most még van a purgatórium is, lehetséges hogy mi alatt a purgatóriumba vannak szellemként léteznek vagy egyáltalán hogyha Isten létezik akkor lehetnek szellemek. remélem érthető volt. köszönöm2012. nov. 10. 17:58
1/10 anonim válasza:
Természetesen összefér a kettő, fent ki is fejtetted, miért.
2/10 anonim válasza:
Attól függ milyen vallású vagy amúgy, de gondolom keresztény vagy. Általában a protestáns és neoprotestáns keresztények vannak nagyon a szellem dolog ellen. De ha nem vagy tagja egy egyháznak se, akkor aztán végképp abban hiszel, amiben jólesik.
3/10 Zsizsik666 válasza:
Nem fér össze a kereszténységgel, le van írva a bibliában, hogy nem létezhetnek szellemek. Szerintük a sátán bigyói.
4/10 Antimod válasza:
Amikor Jézus a vízen járt, a tanítványok megijedtek tőle, mert azt hitték, szellem. (A Bibliában van.)
Egyébként nem csak a keresztény istenkép létezik, és simán összeférhet a szellemekkel. Ők pedig ugyanúgy a természet részei, mint Isten, te vagy én, csak nekünk van testünk, míg nekik per pillanat nincsen. Az is egy létállapot, és ez is az, méghozzá teljesen természetes.
5/10 anonim válasza:
Élők törődjenek az élőkkel, a holtak a holtakkal.
6/10 Darky válasza:
Az utolsonak telyesen igaza van!
7/10 anonim válasza:
Szellemek márpedig nem léteznek!!! Amikor éltem, sosem találkoztam velük.
8/10 anonim válasza:
PERSZE!!
pont azok hisznek a legjobban!
Aki azt mondja hogy nincs szellem az meg csak azért mödja mert még nem látott!
Én láttam, és be is sz*rtam rendesen..
9/10 anonim válasza:
Nem értem, hogy a konzervatív tudósok miért utasítják el kapásból a szellemek létezését. Pedig azt mondják, hogy a jó tudósnak nyitottnak kell lennie. Igaz jó dolog nyitottnak lenni, de nem annyira, hogy mindent elhiggyünk!
10/10 anonim válasza:
Persze, de ha egy ember nem hisz Istenben és hisz a szellemekben még az is összeférhető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!