Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki hisz istenben?

OTTÓ9999 kérdése:

Ki hisz istenben?

Figyelt kérdés

2013. okt. 24. 00:56
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
62%

"Ki hisz istenben?"

Akinek egyszerű,gyors,megértési ideje zacskós leves főzésidejével vetekedő megoldás kell.

Én pl:nem.

2013. okt. 24. 08:23
 12/51 anonim ***** válasza:
Hiszek.
2013. okt. 24. 08:44
 13/51 anonim ***** válasza:

6os válasza elég rafkós volt.

teremtő intelligenciában hiszek, de h valójában h hívják,- azt csak ő tudja,- vmiféle energiaféleségben, ami körüljár mindent és mindenkit.

2013. okt. 24. 08:49
 14/51 Jézus :) ***** válasza:

és Isten újra szólt: "Teremtsünk embert képmásunkra, magunkhoz hasonlóvá." - hopsz, tán hiba a "mátrixban"?

Isten is többes számban beszél magáról. Ezzel kapcsolatban ajánlom, hogy olvassátok el a:" Biblia, ami a kulisszák mögött van" című 2 kötetes könyvet. Mindenki bírálja saját felfogása szerint.

Én úgy hívom Szeretet. Mások Allahnak, a hinduk Krisnának, a keresztények Istennek... mert, ha szeretsz, feltételek nélkül, akkor benned van "Isten" és rajtotok kívül is, ahogy Jézus is mondta. A vallás nélküliség, az előítélet nélküliség, a szeretet a kulcs a békéhez.

Tudsz úgy tekinteni egy idegenre a buszon, vonaton..., hogy ne legyenek felőle előítéleteid? Nem. De az a másik is ugyanúgy tekint rád. Tehát egyformák vagyunk. Egyformán teli előítéletekkel, megkülönböztetésekkel. Ezért nem ítélhetsz el másokat. "Ne ítélj, hogy ne ítéltess!"

Szeress, hogy szeressenek! :)

Békesség nektek!

2013. okt. 24. 09:03
 15/51 anonim ***** válasza:
utolsó...már kora reggel megízleltél egy útszakaszt?
2013. okt. 24. 09:05
 16/51 anonim ***** válasza:
Szevasz jézus nem hiszek benned áll, jézus vagy de szívesen Megnézném amikor kommentet írsz, egy sátánista kérdésre. :DDD
2013. okt. 24. 09:11
 17/51 anonim ***** válasza:
73%
A valódi kérdés valójában az, amit nem tett fel soha senki - ISTEN hisz e még BENNÜNK??? Nos, körülnézve a világ nevű bűzlő pöcegödörben, azt kell mondjam, nem hiszem.
2013. okt. 24. 09:18
 18/51 Jézus :) ***** válasza:

:D

Ki mondta, hogy ez a kérdés sátánista?

Apropó Sátán!

Tudtátok, hogy Sátán engedélyt kért Istentől, hogy megbüntathesse Jóbot, hogy bebizonyosodjon, hogy mennyire szereti Jób Istent?

Erre két alkalommal is engedélyt kért Sátán Istentől.

Miért állt szóba vele egyáltalán?

Egyébként Sátán többször is megfordul Isten társaságában. Isten minden találkozáskor megkérdezi, hogy mit látott. Sátán "jelentést" tesz, hogy egyenlöre minden nyugodt.

2013. okt. 24. 09:24
 19/51 anonim ***** válasza:
én nem modtam hogy a kérdés sátánista én tudtam tetszik tudni a google a legjobb barátunk [link] [link] :D
2013. okt. 24. 09:37
 20/51 anonim ***** válasza:
65%

Isten létezését az általa teremtett dolgok bizonyítják.

Ha körülnézünk a világban, láthatjuk, hogy semmi nem jöhetett létre csak úgy magától.Minden ami körülvesz minket és precízen meg van tervezve/teremtve, épp elég bizonyító erejű, tehát természetesen hiszek Istenben.

2013. okt. 24. 09:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!