Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vannak hozzam hasonlok?

Roronoa Zoro kérdése:

Vannak hozzam hasonlok?

Figyelt kérdés
Mindig mar kiskorom ota erzem, hogy valami nagy dologra vagyok hivatott de nem ezen a helyen. Mintha mashonnan erkeztem volna mint a tobbiek, es nem talalom a helyem a vilagban, amikor masok szemebe nezek meg erzem amit ok ereznek. Erzem, hogy az erom hatartalan csak meg nincs meg a cel, nem talalom az utam. Vajon sikerul megtalalnom meg ebben az eletben, hogy kiteljesedjek? Vagy megmarad pusztan egy orok ketelynek? Sosem beszeltem errol, egyedul vagyok? Vagy vannak hasonlo harcosok?
2014. szept. 4. 23:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Csak mi ketten vagyunk! :D És együtt pusztítjuk el a világot és utána megküzdünk!!!
2014. szept. 4. 23:54
 2/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, mikor kezdjuk? :D
2014. szept. 5. 03:38
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Olvastad Czeizel Beatrixtól a Csillagnemzetségek c. könyvet? Ráismertél valameliyk nemzetben Magadra?

Fenn van a neten, letölthető.

2014. szept. 5. 06:37
 4/11 anonim ***** válasza:

A nagy harcosok, sosem érezték magukat nagynak,sem "elhivatottságot" nem éreztek és kivétel nélkül porszemnyiként kezdték az indulást, a pályafutásukat. Ők voltak a leggyengébbek, legelesettebbek a többiek között.

Lásd: Dávid királyt, Józsefet, de még egy csomó, csomó

Máté Evangyélioma 20. rész

1.

Mert hasonlatos a mennyeknek országa a gazdaemberhez, a ki jó reggel kiméne, hogy munkásokat fogadjon az ő szőlejébe.

2.

Megszerződvén pedig a munkásokkal napi tíz pénzben, elküldé őket az ő szőlejébe.

3.

És kimenvén három óra tájban, láta másokat, a kik hivalkodván a piaczon álltak vala.

4.

És monda nékik: Menjetek el ti is a szőlőbe, és a mi igazságos, megadom néktek.

5.

Azok pedig elmenének. Hat és kilencz óra tájban ismét kimenvén, ugyanazon képen cselekedék.

6.

Tizenegy óra tájban is kimenvén, talála másokat, a kik hivalkodva állottak vala, és monda nékik: Miért álltok itt egész napon át, hivalkodván?

7.

Mondának néki: Mert senki sem fogadott meg minket. Monda nékik: Menjetek el ti is a szőlőbe, és a mi igazságos, megkapjátok.

8.

Mikor pedig beestveledék, monda a szőlőnek ura az ő vinczellérjének: Hívd elő a munkásokat, és add ki nékik a bért, az utolsóktól kezdve mind az elsőkig.

9.

És jövén a tizenegyórásak, fejenként tíz-tíz pénzt vőnek.

10.

Jövén azután az elsők, azt gondolják vala, hogy ők többet kapnak: de ők is tíz-tíz pénzt vőnek fejenként.

11.

A mint pedig fölvevék, zúgolódnak vala a házigazda ellen,

12.

Mondván: Azok az utolsók egyetlen óráig munkálkodtak és egyenlőkké tetted azokat velünk, a kik a napnak terhét és hőségét szenvedtük.

13.

Ő pedig felelvén, monda azok közül egynek: Barátom, nem cselekszem igazságtalanul veled; avagy nem tíz pénzben szerződtél-é meg velem?

14.

Vedd, a mi a tiéd, és menj el. Én pedig ennek az utolsónak is annyit akarok adni, mint néked.

15.

Avagy nem szabad-é nékem a magaméval azt tennem, amit akarok? avagy a te szemed azért gonosz, mert én jó vagyok?

16.

Ekképen lesznek az utolsók elsők és az elsők utolsók; mert sokan vannak a hivatalosok, de kevesen a választottak.

2014. szept. 5. 07:11
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Ez jelenti azt, hogy a furák között átlagos vagy. Nem csillaggyerek.
2014. szept. 5. 09:05
 6/11 anonim ***** válasza:

nyugi kíícsávóó!

most már tudom ki vagy, bemértünk a galaktikus birodalomban, és MEGTALÁLUNK!

a császárárnysegédje voltam!

várható érkezési idő, este 19 óra, 11 perc, koordináták metszéspontjai előre még nem ismertek, de MEGTALÁLUNK!

2014. szept. 5. 10:13
 7/11 Spilerke ***** válasza:
Szerintem sokan ugyanúgy vannak ezzel mindig azt érzed, hogy más vagy, mint a többiek, csak nem tudom megmagyarázni, hogy miben vagy más. De valószínűleg nem vagy egyedül, csak egy ember vagy a sok közül, akik ugyanígy éreznek.
2014. szept. 5. 10:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést én is feltehettem volna.
2014. szept. 5. 23:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen vannak. Pl. Én is hasonlóan vagyok mint te.
2014. szept. 6. 13:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is így érzek.
2014. szept. 6. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!