Miért cseszett ki velem ennyire az élet? Vannak hozzám hasonlók? Hogy lehetnék boldog?
Először is csúnya vagyok. A smink semmit de semmit nem dob rajtam. Nemrég volt a tablófotózásunk, el sem akartam menni, de mondom na jó kisminkel egy kozmetikus akkor majd kinézek valahogy, de nem! Egyeltalán semmit nem dobott rajtam pedig a smink nagyon jól meg volt csinálva. Nincsenek barátaim, sehova nem tudok beilleszkedni, mindenki csak röhög rajtam és azt hiszik, hogy hülye vagyok. Én már nem merek senkihez sem szólni, nem merek közeledni. Soha nem volt még pasim és szerintem nem is lesz. Állítólag mindenki tehetséges valamiben. Hát én nem...Akármit elkezdek nem jó, pedig tökre beleélem magam, hogy hú de milyen jó lesz aztán közben semmi sem úgy sikerül ahogy kéne... A szüleim úgy igazán sosem törődtek velem.
Egy szerencsétlen 19 éves lány
Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb.
Nézd a jó oldalát.Nem vagy süket,vak,vagy béna.
Hát, először is, ne gondold, hogy csúnya vagy.
Aztán az emberek legtöbbször csak arra adnak, ami az orruk előtt van. Értsd: Magaddal van bajod, csúnyának gondolod magad, ezért nem közelítesz senkihez, mert azt gondolod, úgyis elutasítanak. Ebből az egészből az LÁTSZIK, mások számára, hogy elutasító vagy, fenn hordod az orrod.gondolhatják.
Erre a válaszlépésük, mivel nem vagy szépségkirálynő, mert viszonylag kevesen vannak köztünk, talán millióból 1 lehet? - tehát a válaszuk, mire vagy nagyra. de ez nem neked szól, hanem a viselkedésednek, amit a fentiek alapján félreértenek.
Tehát próbálj meg kedves lenni, ha nem vagy kezdeményező típus, akkor legyél nyitott, hallgass meg másokat.
Próbáld ki, és kérlek számolj be a tapasztalataidról.
(sok-sok évbe és csalódásba került, amíg erre rájöttem...)
Ha jól értelmezem, akkor idén érettségizel, és szeptembertől fősulira mész?
Akkor egy teljesen új élet fog kezdődni a számodra, olyan emberek közé kerülsz, akik nem ismernek, úgymond tiszta lappal indulhatsz, úgyhogy nincs is más teeendőd, mint nyitottan közeledni a többiekhez.
A legfontosabb valóban az, hogy fogadd el és szersd önmagad, mert ha te nem szereted magad, akkor hogy várhatod el ezt mástól. A negatív dolgokat engedd el a füled mellett, mert azzal csak magadnak ártasz, aki mondta már rég elfelejtette, de te még mindig magadban rágótsz rajta, és ezzel az egész életedet megkesetíted. (hidd el, én is átestem ezeken a dolgokon)
Csak légy bátor, gondolkozz pozitívan, higgy magadban, és ami a legfontosabb, hogy sose add fel, mindig állj fel, és tedd azt, ami igazán boldoggá tesz.
Egyedül semmi nem okoz örömet...
Amúgy meg a fősulihoz nem vagyok elég okos. Az is kérdéses, hogy a matek érettségim hogy lesz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!