Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért cseszett ki velem...

Miért cseszett ki velem ennyire az élet? Vannak hozzám hasonlók? Hogy lehetnék boldog?

Figyelt kérdés

Először is csúnya vagyok. A smink semmit de semmit nem dob rajtam. Nemrég volt a tablófotózásunk, el sem akartam menni, de mondom na jó kisminkel egy kozmetikus akkor majd kinézek valahogy, de nem! Egyeltalán semmit nem dobott rajtam pedig a smink nagyon jól meg volt csinálva. Nincsenek barátaim, sehova nem tudok beilleszkedni, mindenki csak röhög rajtam és azt hiszik, hogy hülye vagyok. Én már nem merek senkihez sem szólni, nem merek közeledni. Soha nem volt még pasim és szerintem nem is lesz. Állítólag mindenki tehetséges valamiben. Hát én nem...Akármit elkezdek nem jó, pedig tökre beleélem magam, hogy hú de milyen jó lesz aztán közben semmi sem úgy sikerül ahogy kéne... A szüleim úgy igazán sosem törődtek velem.

Egy szerencsétlen 19 éves lány

2012. márc. 3. 19:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A fősulin kívül is van élet. Akkor is új környezetbe kerülsz. Ugyanez érvényes a fent leírtakkal.
2012. márc. 3. 21:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha visszaolvasod magad mit veszel észre, ostorozod magad, elkönyvelted magad egy szerencsétlen lánynak, akinek soha semmi nem sikerül. Pedig még rettentő fiatal vagy, még minden előtted áll, igen sok csalódás fog érni, de sok jó dologban is részed lesz, erről szól az élet, hogy a rossz dolgok után is fel tudunk állni és tovább menni.

Ha nem mész fősulira, azért mindenképpen tanulj ki valami OKJ-s szakmát. Csak gondolkozz el, ha bármi lehetnél, mi szeretnél lenni?

2012. márc. 3. 21:31
 13/14 anonim ***** válasza:
84%

Hát én láttam már olyan csajt pasival mászkálni akit bottal se piszkálnék meg, nem is egyet, jah és a csávó kb teljesen átlagos volt.

A matek érettségitől meg ne félj, kb 40-50%-ig egy vicc az egész,(mondom ezt úgy hogy végig kettes hármas voltam kb) szerintem fogyatékos az aki nem tudja elérni a kettest.

2012. márc. 3. 21:38
 14/14 A kérdező kommentje:
Valami szakmát szeretnék de még nem tudom, hogy mit. Meg azt terveztem, hogy jól rágyúrok az angolra és kimegyek külföldre. Amúgy meg én azokat a feladatokat se nagyon vágom matekból, amihez nem kell tudás.
2012. márc. 3. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!