Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hozzám hasonlók hol tudnak ismerkedni?
Kiterjedt baráti köröm nincs, nem járok sehova.
Netes társkeresőt próbáltam, nem tudom egyáltalán miért regisztrálnak oda csajok: leírja az igényeit pontosan megfelelek mindennek de választ nem kapok, még csak rám sem néz. És ez nem egyszeri alkalom...
Mégis hol lehet olyan csajt találni, aki nem a föld felett jár 20 centivel és reálisak az elvárásai?
20/F
Szívesen beszélgetek veled. Én is hasonló lennék.
21/N
Győr környéke
Suli kilőve (5 csaj van összesen), majd talán ősszel egyetemen de nem hiszem, hogy sok nő lenne villamosmérnök-hallgató :)
A szórakozóhelyeket utálom, legalábbis azt a változatot, ahol 15-16 éves részegek fetrengenek förtelmes zenére. Meg eleve hülyén venné ki magát, ha csak úgy beállítanék magamban és minden ismeretlennel elkezdenék beszélgetni.
Tanfolyamon utoljára 3 éve voltam jogsi miatt, egyenlőre nincs olyan, ami érdekelne.
Tánchoz, sportokhoz rendkívül béna vagyok, ami nem megy, inkább nem erőltetném.
Az utolsónak köszönöm, már csak a tudat is jól esik, hogy más is küzd hasonló problémával. Írtam privátot ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!