Lelkem párja? Ő lehet az akit nekem rendeltek?
Egy a baj: Ez az oldal NEM kellene ,hogy legyen!
Ez az oldal igazából vicc oldal (mikor olyat kérdezgetnek ,hogy létezik-e olyan távirányító amivel előre-hátra lehet pörgetni az időt a valós életben...)
Szerinted ez normááááális? :O
Kedves 13-as, teljesen egyetértek a Kérdezővel! Ha nem tetszik ez az oldal, akkor nem kötelező idejárni, egyszerűen csak ne foglalkozz vele, ennyire egyszerű. Mert tény és való, hogy vannak idióta kérdések is, azokat úgyis törölni fogják egy idő után, ha valaki bejelenti, viszont a normálisakat meg nem kellene az idióta válaszokkal "tönkretenni". Nekem legalábbis ez a véleményem, de én se akartalak megbántani ezzel.
És Kérdező, még egyszer nincs mit!:D
Egy szóval nem írtam ,hogy nem tetszik ez az oldal!
Sőt!... NAGYON IS JÓL ELSZÓRAKOZOM ITT! :D
(Persze nem feltétlen a normális kérdésekre értem ezt, inkább az ilyen valóságtól elszakadt ,mesébe vagy Sci-Fibe illő kérdésekre vonatkozóan írtam ezt)!
Példának okáért írok még egyet amivel tegnap szembesültem: Hogy lehet visszaszerezni a szűzességet? (Most őszintén... ilyet KI KÉRDEZ?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!