Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az lehetséges, hogy több...

Az lehetséges, hogy több lelkem van? Vagyis több lélek született egy testbe?

Figyelt kérdés

Állapotom ahhoz hasonló, mint a mozaikok. Nem tudom mi irányítja a lépéseket, de egyszerre csak egyre tud rálépni. Amikor rá lép, felgyullad a fény. Mindegyiknek más színe van. valamilyen sárga, valamilyen kék, piros, stb. Szóval egyszerre csak az egyik Lélek tud működni a testtel együtt.

Amikor én (a Kék) eltávozok, akkor egy másik lép a helyemre. Ezekben az időszakokban nem vagyok jelen. Tudom, hogy más volt fenn, de a cselekedeteire csak homályosan emlékszem. Úgy érzem mintha kómából ébredtem volna fel.

2013. febr. 12. 18:57
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Ezt skizofréniának nevezik.
2013. febr. 12. 19:07
 2/28 A kérdező kommentje:
Miből gondolod?
2013. febr. 12. 19:11
 3/28 anonim ***** válasza:

Talán, mert én is ebben szenvedek.

Reptoid tábornok :D

2013. febr. 12. 19:14
 4/28 anonim ***** válasza:
neked többszörös személyiség zavaród van,ez nem vicc menny el szakemberhez mert a végén meg fogol örülni de lehet hogy már késő de lehet hogy a fejedel van a baj lehet hogy valami agydaganatod van azért képzelödsz?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????:))?????????????? >:DD
2013. febr. 12. 19:19
 5/28 A kérdező kommentje:
Hát tényleg komoly amit itt leírtam az imént. Ez a kómából ébredős érzés, meg minden... De hogy többszörös személyiség? ://
2013. febr. 12. 19:27
 6/28 anonim ***** válasza:

[link]

Ez alapján még mindegy így gondolkozol? Tedd fel magadban a kérdést, hátha válaszolnak rá a többiek...

2013. febr. 12. 20:03
 7/28 anonim ***** válasza:
Nem skizof frénia, hanem többszörösen hasadt személyiséged van. Pszichiátriai gondozót keresd fel a városodban, kerületedben.
2013. febr. 12. 22:24
 8/28 A kérdező kommentje:
De szerintem nincs szükségem erre. :D Ez csak egy érzés...
2013. febr. 12. 22:30
 9/28 anonim ***** válasza:

csak úgy mellékesen megemlítem hogy a többszörös személyiséget nevezik skizofréniának

és ez nem ezotéria kategória,szaladj a pszichomókushoz

ja,és olvad el az Ötödik Sallyt és a Billy Milligen háborúit

2013. febr. 12. 22:31
 10/28 anonim ***** válasza:

Klasszikus pszichiátriai kórkép, amit leírsz.

Hány éves vagy és mióta van ez? Senki sem vettemég észre, hogy ez van veled?

2013. febr. 12. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!