Lehetséges, hogy a lélek olyan, mint egy joystick és irányítja a tudatot ami a szervezet halálával megsemmisül?
Hát ja, végül is megfogtad a lényeget :)
"ha vége a játéknak csinálsz egy új játékost és azzal nyomod"
igen.
olvastam is egy ilyen könyvet. hogy a lélek úgy irányította a lányt, hogy le kelljen amputálni a lábát, mert így "fejlődik".
na köszönöm az ilyen fejlődést... :S
Nem. A hasonlatod jó, de nem igaz, hogy " ha vége, újat nyomsz"... nem csak kedvtelésből vagyunk a világon. Ezt hosszú lenne elmagyarázni, de a lelkünknek van egy magasabb-rendű tudata, ami mindenre képes, mindent tud, a világegyetem, a létezés és a dimenziók minden egyes összefüggését és még sorolhatnám a végtelenségig. Nos, ugyebár ezt mind tudjuk ELMÉLETBEN. de a lélek azért születik le, hogy TAPASZTALJA az ELMÉLETET.... egyesek szerint Isten is tudta mindezt, és képessége volt a teremtésre, ezért abból a célból, hogy MEGTAPASZTALJA, milyen is teremteni, megteremtette a világmindenséget. Mi is egy-egy apró Isten vagyunk (erre mondják, hogy Isten benned van), képesek vagyunk teremteni, de még nem TAPASZTALTUK. Ezért születünk újra és újra a reinkarnáció végtelenségében, hogy MEGTAPASZTALJUK az ELMÉLETET. Mert például a tizenéveseket az iskolában felvilágosítják, és az ELMÉLET már megvan. Tudják, hogy örömet okoz a dolog, ezért előbb-utóbb ki is próbálják, azaz megTAPASZTALJÁK.
Remélem érthetően írtam le és a példákat is meg tudjátok fejteni...
A lélek egy driver, ami az alkalmazés (udat) számára biztosítja az egyén számára a hardware (szervezet) kezelését...
Igen,. A hardware halála megsemmisíti a drivert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!