Az lehetséges, hogy több lelkem van? Vagyis több lélek született egy testbe?
Állapotom ahhoz hasonló, mint a mozaikok. Nem tudom mi irányítja a lépéseket, de egyszerre csak egyre tud rálépni. Amikor rá lép, felgyullad a fény. Mindegyiknek más színe van. valamilyen sárga, valamilyen kék, piros, stb. Szóval egyszerre csak az egyik Lélek tud működni a testtel együtt.
Amikor én (a Kék) eltávozok, akkor egy másik lép a helyemre. Ezekben az időszakokban nem vagyok jelen. Tudom, hogy más volt fenn, de a cselekedeteire csak homályosan emlékszem. Úgy érzem mintha kómából ébredtem volna fel.
Szóval föltetted ezt a kérdést, mi válaszoltunk is rá.
De te azt felelted, hogy csak érzed, ez semmi különös, csak "érzés".
Mi mondjuk, hogy menj el egy orvoshoz, ne játszadozz ilyennel mert ez nem játék meg, hogy meséld el részletesen, érthetően de te csak mondod, hogy egy érzés és egyáltalán nem komoly.
Orvoshoz meg nem akarsz menni. Akkor minek tetted föl a kérdést? Ha nem is hallgatsz ránk? Magyarázd ezt el részletesen, mert ez alapján tényleg van valami zűr veled...
Az a gond, hogy itt ti hiába mondjátok, hogy disszociatív identitású vagyok, amikor közben úgy gondoltok rám, mint egyetlen valakire akinek valami baja van. Lehet, hogy rosszul gondolom, de ha valakinek több személyisége lenne, akkor az nem tünete lenne, hanem "csak" több személy. :D Igazi személyiségek... Most utána olvastam egy kicsit, és azt írták valahol, hogy lehet az egyik skizó a másik makkegésséges. Szóval külön kell nézni és kezelni őket. :D És egy személyiség nem lehet betegsége egy másiknak.
Nekem jó érzés ezt kitárgyalni bevallom őszintén, kicsit olyan mint egy nagy lufiból kiengedni a levegőt. Azért tettem föl ezt a kérdést, mert unalmamban ez jutott eszembe, de tény, hogy valódi dolgot írtam le a magyarázatban. Ez inkább amolyan "elmerengés" volt, tudjátok mint mikor, azon filózól, hogy honnan jön a szerelem, és a többi "élet-értelme" kérdés.
Mivel nekem nagyon jól esik ez, ezért leírom, de előre szólok, ne nézzetek hülyének. Ezen mint rendellenességen soha nem filóztam, meg hát abban sem vagyok biztos, ők valódi Lelkek e, vagy valami más. De tényként kezelem a létezésüket. Számokkal jelölöm őket :D
Első: ő az, akinek a személyiét használjuk, és akinek anyakönyvezve van a neve
Második: ő egy... szexmániás erősen mazohista cafka (nem szeretem kategória) Eddig meghúzódott a háttérben, csak esténként alvás előtt jött elő. Nos azóta változott a helyzet, egyre erősebb lesz.. Ez engem tényleg aggaszt. nem akarom, hogy "hatalomra" törjön, de már napközben is fennt van pár órára, tevékenykedik, meg ki tudja mit csinál. Én undorodom tőle! Fúj... Az zavar, hogy ez végülis az én testem is, és ezzel a testtel tesz dolgokat. Az is aggodalomra ad okot, hogy mi van, ha valaki éppen egy aktus közben akar felszínre jönni?? Nem tudom, hogy lehetséges e ilyen egyáltalán, de remélem hogy nem, mert ha mégis, akkor.... Hagy ne írjam le. Meg egyébként se tetszik, hogy egy ilyen selejt élje ki magát és a hatalmasságát.
Harmadik: Ő dühös, agresszív hisztérika. Régebben nagyon-nagyon ereje teljében volt - azaz gyakran felszínre jött. De az utóbbi hónapokban elnyomásban részesül(t). Viszont az ő helyébe lépett a szexmániás. Semmi sem lehet tökéletes...
Negyedik: Ő filozófikus alkat, és nagyon okos. Kritizál, de jó értelemben, mindennek keresi a racionális okát stb. Hidegvérű, azaz soha nem lehet kihozni a sodrából. :) Ő mindent lát és mindent hall.
Ötödik: Az én lennék. :D De lehet ez egy téveszme, és igazából én vagyok az első(?). :D Énis nyugis típus vagyok szerencsére, mondjuk aggodalommal tölt el néha egy és más, de még életemben nem voltam mérges.
Hatodik: Ő szorongó gyerek. 5 éves. És árva...
Hetedik: Ő pedig olyan minth a szeretetből és békességből állna. Mindig boldog, és türelmes. Szinte semmi mást nem csinál csak szeret és nevet... :D és társaságba jár.
Őrá amúgy is nagy szükség van, mert csakis ő tudja elnyomás alatt tartani az agresszív-hisztérikát.
Ez úgy lehetséges, hogy minél több pozitív visszajelzést kap valaki, annál erősebb lesz. És mivel a hetedik angyal egy elsöprő személyiség... :))
Agresszív-hisztérika pedig a rossz, fájdalmas dolgokból táplálkozik, de így egyre kevesebb olyan dolog történik, amiért kitörhetne.
Szexmániás cafka is kap "önmagához képest" pozitív visszajelzéseket a kedves úriemberektől...
Szóval én ezeket csak azért írtam le, mert a fejemben így van összeállva a kép. De ezt simán meg lehetett volna írni úgy is, hogy végig E/1-ben írom, és akkor csak a tevékenységek változnak.
Szóval van ilyen "belső-rendszerezésem", kómából ébredős érzésem, de én egyedül, magamtól nem tudom eldönteni (és nem is érzem jogomnak eldönteni), hogy ezek valóban élő, eleven Lelkek e.
Hát igen, ez ilyen. Láttam erről dokumentumfilmet is, a kamera előtt váltottak aszemélyiségek, egészen meglepő volt.Ott is volt kisgyerek személyiség is, ésolyankor nem kellett a szemüveg (!).
Az Ötödik Sally ugyan regény, nem igaz történet, de akár lehetne is, az írója,úgy emlékszem, pszichiáter. Daniel Keyes. Nagyon olvsmányos írás, képet kap az ember erről a dologról.
De nem is az olvasgatást javaslom, hanem hogy öntsd ki a lekedet (lelkeidet:)) egy pszichomókusnak.
Azt mondod, egyik személyiség nem lehet a másik betegsége... ez nem jó gondolkodás, mert egy testhez egy személyiség jár. Ha több van, akkor az baj, mert széthasadt az az egy. Általában valami trauma hatására történik meg, de vissza lehet csinálni. Vagyis ezek mind a te részeid, csak újra össze kell őket fűzni...
Nézd, mit veszíthetsz, ha elbeszélgetsz egy pszichiáterrel? Szerintem semmit. Ők értik ezt, sok ilyen esetet láttak és kezeltek már.
De magánrendelésbe menj, ne kórházi pszichiáterhez, ott nincs sajnos nagyon idejük terápiára...
Mind te vagy. Ezek csak vetületek. Áldás, hogy ilyen tisztán látod magad. Talán egyszerűbb lenne, ha semmi feszültséget nem engednének meg maguk közt, de semmi gond, ha csak az elfogadásig eljut minden komponens, már beljebb vagy. Jó, ha tudod, a vetületek részben önállósultak szerepekként. Minden ember ezt csinálja, csak te látod magad közben. Kár bármelyik részt szégyellni, hisz mind ugyanaz. Miközben senkit se kényszerít semmi arra, hogy szerepeket öltsön magára, mind ezt csinálja. Egy-két makacs tévhit milyen kényszereket növeszt néha!
Azért azt hozzá kell tenni: egyre több ember ébred önmagára mostanában. Pedig messze nincs enyhire jó alkalmuk rá, mint neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!