Az ősnyelv a Magyar volt?
A szülész-nőgyógyász szakorvos nyelvészeti előadását?
Miért érdekelne?
Vízvezeték szerelőtől sem nézek jogi eszmefuttatást, és a színészektől is nehezen fogadom el az asztrofizika forradalmi újdonságait.
"A szülész-nőgyógyász szakorvos nyelvészeti előadását?
Miért érdekelne?
Vízvezeték szerelőtől sem nézek jogi eszmefuttatást, és a színészektől is nehezen fogadom el az asztrofizika forradalmi újdonságait."
Da Vinci festő volt, mégis repülőgépet tervezett és szerintem ez egyiptomi piramisépítők sem végezték el a BME-n az Építészmérnöki Kart, mégis elég klassz dolgot hoztak létre.
Másodszor pedig sajnálom, hogy ilyen csőlátású vagy, hogy egy darab papírra van szükséged ahhoz, hogy meghallgass valakit. Ettől függetlenül még mindig ajánlom a videót, mert az egész teória nem a "szülész-nőgyógyász szakorvos" szellemi terméke ő csak összefoglalta bizonyos nyelvészek, történészek, genetikusok álláspontját.
"A szülész-nőgyógyász szakorvos nyelvészeti előadását?
Miért érdekelne?
Vízvezeték szerelőtől sem nézek jogi eszmefuttatást, és a színészektől is nehezen fogadom el az asztrofizika forradalmi újdonságait."
a politikusok többsége sem politológus, miért nem inkább őket nyaggatod ezzel az ostoba nézeteddel?
Hát Istenem, mi csőlátásúak már csak ilyenek vagyunk.
Szeretünk olyan emberektől olvasni, olyanok előadásait hallgatni, akik a téma értő képviselői.
Cipőt a cipőboltban veszünk, ha fáj a fogunk akkor pedig fogorvoshoz megyünk. Pedig lehet, hogy a szomszéd műbútorasztalos is rohadt jó belgyógyász. Van orvosi lexikonja meg minden, és kívülről fújja.
Lehet hívni csőlátásnak, vagy körültekintésnek, óvatosságnak. Különösebben nem szarjuk le, annak tudatában, hogy bár tévedhetünk és tévedhet, de jó eséllyel értőhöz fordultunk.
Nem lehet mindenki nyíltagyú. Nélkülünk, csőlátók nélkül hogyan tapicskolnátok a széles látókörnek hitt pocsolya húgymeleg posványában azt gondolva, hogy nektek van igazatok valamiben, csak mert tetszik, vagy mert Leonardo és a piramisok is...?
Bizony, mi magyarok, valljuk meg bátran, hogy az ősnyelv magyar volt!
Nem magyar, aki nem ezt vallja!
.
Nem csupán az ősnyelv volt magyar, haínem én, mint magyarabb magyar azt is állítom, hogy a világot sem tudta volna Isten a magyar politikusok tevőleges részvétele nélkül megteremteni!
Isten a világot abból az őskáoszból teremtette, amit a magyar politikusok csináltak...
Én nem gondolom különösebben, hogy a magyar volt az ősnyelv. Lehet butaság, de szerintem az egész világ nyelve az ősnyelv eltorzított változata – egyébként az sem 100%, hogy létezett-e ősnyelv.
A makogós jó volt! Mak-mak-maaak-mak-mik-mak-miki-maka-mika-kaaaaaa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!