Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti mit tudtok a Magyar piramis...

Ti mit tudtok a Magyar piramisokról?

Figyelt kérdés

Készítettem egy videót a Magyarországon található piramisokról: https://www.youtube.com/watch?v=H-A11mUr5lM

A videóban látható piramisok közül egyedül a boszniai nap piramist nem látogattam meg személyesen. Elképesztő,hogy tényleg megfogható bizonyítékok vannak és még se foglalkoznak velük..A kérdésem az lenne,hogy ti tudtok még Magyar területen található piramisokról,vagy Magyarországhoz kapcsolódó külföldi piramisokról?

2014. júl. 12. 21:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Reggeli merevedéskor a szobámban is van egy magyar piramis...
2014. júl. 12. 21:40
 2/12 anonim ***** válasza:
Ufók építették ezt is.
2014. júl. 12. 21:42
 3/12 anonim ***** válasza:

Egyetlen piramist sem lattam a videodon, tehat annyit tudunk roluk, hogy nem leteznek ilyen epitmenyek.

Egyebkent szep, a termeszet altal alkotott dombokat, hegyeket fenykepeztel le.

2014. júl. 12. 21:49
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Egyiptom: találtak két sírszobrot, amin magyar felirat volt.
2014. júl. 12. 21:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze, magyar felirat. Azt tudtad, hogy Jezus is magyar volt? :)
2014. júl. 12. 21:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Bocs, de szerintem ez egy hülyeség, pedig én nyílt vagyok mindenféle alternatív történelemre.

Szóval nézzük is, én legalább kifejtem!

Azok a képek a Krónikákban, csak sima egyszerű hegyek vagy dombok, nem pedig piramisok. Nem kell minden egyes dombba, ami kicsit háromszögre hasonlít, máris piramist látni. Pl. én faluban lakom és egy bizonyos nézőpontból itt is van olyan emelkedés és domb, hegy ami piramis oldalára hasonlít.

1:00-nál a koronázásnál nagy bőszen kiírod, hogy két piramis is látható, holott a baloldalinak már piramis alakja sincsen.

A másik dolog, hogy nem minden magyar királyt Magyarországon koronáztak meg, hanem külföldön vagy olyan területen, ami már nem is M.o. része. Tehát a dombok lehet nem is "magyar piramisok".

Lépjünk tovább a pilisi "piramisokra". Három domb van, amik csak EGY BIZONYOS nézőpontból néznek ki egy kicsit "piramis" alakúnak és a betett fotó ezt szemlélteti. Aki járt már ott túrázni, az tudja, hogy bármilyen más nézőpontból kicsit sem néznek ki azok a dombok piramisnak. Elég egy kicsit "arrébb" menni. Ráadásul ha jól tudom az egyik "teteje", oldala be is van "szakadva", ott volt valamilyen vár.

Hogy az Orion csillagképet melyik birka találta ki, azt nem tudom, de látom oldalról-oldalra terjed. A méretarányt sem tudom hogy számolhatta ki.. Igen, rálehet vetíteni, mint ahogy bármire azt a csillagképet, csak fogom a M.o. térképet, keresek három helyet, ami olyan alakzatot ad ki és kész, össze is köthetem. De ez nem jelent semmit.

Azt tudom elhinni csak a Pilissel kapcsolatban, hogy nem minden temetkezési és szertartási helyet fedeztek még fel a pálosokkal kapcsolatban.

A kalotaszegi piramishegy, valamint a boszniai piramis sem piramis szerintem. Írnak róla mindenfélét, de a fele sem igaz. Szerintem csak egy egyszerű régebbi bányatárna folyosói mennek benne végig. Lehetett kulthely, búvóhely is, ahová tettek pár rovásíráskövet, de hogy piramis lenne, azt kizárom.

A magyar piramisokra visszatérve a legnagyobb ellenvetésem, az ha logikusan végiggondolod: az állítólagos "piramisok" ott vannak a Krónikákba, de egyetlen egy szó sem esik róluk. Van a Krónikába vaddisznó ölés, juhok terelgetése stb., a legfeleslegesebb dolog is leírva, de a Piramisok nincsenek? Ha a magyarok építették, főleg szót kellett volna ejteni róluk. Ha nem ők, de tudtak róluk - merthát lefestették, lerajzolták, megörökítették a Krónikában - akkor erről miért nem írnak szintén?

Mert azok NEM piramisok!

George Adamski

2014. júl. 12. 21:57
 7/12 anonim ***** válasza:
ugye tudod, hogy ezek nem hegyek, hanem dombok? :)
2014. júl. 12. 22:01
 8/12 anonim ***** válasza:

Jaj: most tegyük fel, hogy tényleg kövekből készült piramisok voltak. Te komolyan gondolod, hogy 600 év alatt termőföld alakul rajta, ÉS olyan ősfák nőnek a kialakult termőföldön? Amúgy megnézném, hogy milyen ezeknek a hegyeknek az alakja a növényzet nélkül.

Rovásírás: bírom, hogy ha a történészkedők látnak egy karcot ott, ahol látni szeretnének valamit, akkor az már rovásírás, és itt a bizonyíték arra, hogy már a dinoszauruszok is magyarul bömböltek.

Ha már nagy magyarság, akkor egy kicsit jobban tanulj meg helyesen írni:

Elhelyezkedése, turisták, magyarok.

A következtetésed pedig, megbocsáss a szóért, gyermeteg.

2014. júl. 12. 22:07
 9/12 anonim válasza:
Én úgy tudtam hogy az alföld azért sík mert oda építettek pár száz éve egy csomó piramist csak mivel a közgép volt a kivitelező a piacon vett diplomás főmérnök fordítva nézte a terveket ezért lefelé építették meg az alja ami a teteje lett az sík így lett az alföld.
2014. júl. 12. 22:12
 10/12 anonim ***** válasza:

III.Istvánt 1162-ben Székesfehérváron a Nagyboldogasszony vagy ahogy régen hívták Szűz Mária Bazilikában koronázták meg. A háttérben nem piramis látható, hanem a Bazilika egyik falrésze. Az akkori papnövedékek közül sokan nem voltak tehetséges rajzolok.

Imrét aki I.Imre néven lett király szintén Székesfehérváron a Szűz Mária Bazilikában koronázták meg. Amit a képen látsz "két piramis" az nem más mint két domb, amit koronázási dombnak is nevezik. A királyok akiket megkoronáznak a kardot kirántva dombok felé suhint ezzel is jelezve, hogy mint király megvédi az országot.

A többiről meg kár beszélni mert ami le van írva a videóban az úgy nevetséges ahogy van..

Piramisok nem voltak Magyarországon és ennek egyszerű oka van. Az akkori népek nem gúla alakú piramisokat építettek a halottainknak. Ugyanis a piramisok a fáraók szent helye ahonnan a felemelkedést, újjászületést várták.

2014. júl. 12. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!