Hogyan lazítsak? Módszereket tudtok? Esetleg pszichológust?
Sokszor kötöm az ebet a karóhoz, ragaszkodom dolgokhoz, bogaras vagyok, félek a megmérettetésektől (vizsgák, egyéb dolgozatok, házi feladatok)=>nagyon felkészülök rájuk=>nem sikerülnek=>kiborulok. Állandóan határidők lebegnek előttem. Sokat görcsölök.
Félek lejjebb vinni a mércét, mert félek magamtól (mármint hogy nagyon ellazulok, és túl lazán veszem majd a dolgokat).
Ha esetleg nem sikerül valami, hogy dolgozzam fel úgy, hogy ne fájjon utána a fejem (képletesen), ne kapjak hisztirohamot.
Azt gondolom nem ezen fog múlni! Millió hajléktalan van az utcán úgy hogy egyeteme van! Végezhetsz te jogi egyetemet amit csak akarsz, de ha ennyire stresszesen csinálod akkor hagyd is az egészet! Az élet sokkal egyszerűbb ahogy te gondolod! Nem azt mondom ne tanulj, hanem amit teszel jó kedvel tedd és az legyél ami szeretnél! Dolgozhatsz te tescoban vagy dolgozhatsz a parlamentben! Milliókat keresel a parlamentbe. reggeltől estig dolgozol van pénzed, de magadra nincs időd és egy élő halott ember leszel. Abba a szar tescóba meg emberségesen viselkednek! És legalább röhögsz a munka társaiddal! Gondold át, hogy hogyan élsz! Keresd meg a középutat! :) Ahol élsz is dolgozol is! De ne izgúlj az élettől annyit kapsz amennyit elbírsz! És amitől félsz azt be is vonzod! Remélem tudtam segíteni! :) Egy jó kis ide illő kép! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!