Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek én indigó gyermek...

Szerintetek én indigó gyermek vagyok?

Figyelt kérdés

Volt a napokban egy erről szóló kérdés és elgondolkoztam rajta, régebben mondta nekem ezt egy ezós guru, de nem vettem komolyan, viszont mostanában kezd egy kicsit érdekelni a téma . Tehát a tulajdonságaim, vagy jellemzésem :

"Például ha mész az utcán és látsz egy fát az neked csak egy fa, én egy csodálatos biológiai organizmust látok és elgondolkodom hogy vajon hogyan érez, milyen mélyen lehet a gyökere stb, te meg csak lazán sétálsz tovább . Vagy például nekem az estém nem úgy telik, hogy lefekszek benyomom a TV-t és bámulok ki a fejemből, hanem nézem a csillagokat és gondolkozok . Vagy ha például belesek egy ismeretlen társaságba, kb már 5 perc múlva már tudni fogom ki a hangadó, ki a szelídebb, Péter ha kamuzik remeg a keze, Jánosnak van egy anyajegy az alkarján, a másik hadar és akkor elgondolkozok például miért hadarhat, miért ilyen olyan az önbizalma stb . Az emberek 95%-a az ilyeneket észre se veszi és nem is figyel ezekre . Vagy például én általánosba végig szín ötös voltam, pedig soha nem tanultam egy percet se . Órán odafigyeltem, megjegyeztem és kész, itthon elő se vettem a könyvet, másnap meg lazán írtam egy ötöst . Barátnőm meg napi 6 órákat tanult, vért izzadt és úgy tudott csak ötöst szerezni . " És ehhez jön még egy egészséges "én jobban tudom" magatartás . Főleg aki jártas az ezotériában attól kérdezném : én most indigó gyermeknek számítok ?

2014. júl. 21. 21:19
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
93%

Hát ilyen az ha az ember fortyog a gyűlölettől és az irigységtől, nem irigyellek hogy önmagaddal együtt kell élned . Egy ilyen kérdésnél fontosak a tulajdonságok, gondoltam írok párat hogy aki ért is hozzá minél pontosabb képet tudjon kapni . Legközelebb ha rendetlenkedik a gyomrod vegyél be egy Aktíviát !

nem szoktam aktíviát szedni. néha talán nospát. - és nem fortyogtam a dühtől, nem vagyok irigy, az észjárásodra végkép nem, és nem vagyok gyűlölködő. egyszerűen nem bírom, ha valaki ilyen stílusban adja elő magát. ennyi. (úgy látom, ezzel nem vagyok egyedül)

2014. júl. 22. 19:40
 32/34 anonim ***** válasza:
58%
TE INDIGÓEMBERRRRRRR
2014. júl. 23. 02:01
 33/34 anonim ***** válasza:
58%
Te nem, de én lehet, hogy igen. Ha az indigóság különcséget jelent, akkor én az vagyok, mert teljesen másképp látom a világot másképp gondolkodok és ezt szó szerint kell érteni 400-500 szót tudok megjegyezni és fejből visszamondani többször is. Nem szoktam erről beszélni, de díszlexiás vagyok fordítva látom a betűket kb. 4-5 éves korom óta tanítanak. Egy számítógépet percek alatt szétszedek és összerakom nagyon gyorsan tanulok, de az írás nehezen megy a kézírással nincsenek problémáim, csak a gépírással, ami nyilván látszik. Fiatal korom ellenére több helyen is dolgoztam már, miközben suliba jártam/járok például dolgoztam pár hónapig a T-nél moderátorként is egy weboldalnál, aztán egy GSM boltban voltam eladó szerelő is voltam és még sorolhatnám :D
2014. okt. 15. 20:09
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. aug. 9. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!