Szerintetek én indigó gyermek vagyok?
Volt a napokban egy erről szóló kérdés és elgondolkoztam rajta, régebben mondta nekem ezt egy ezós guru, de nem vettem komolyan, viszont mostanában kezd egy kicsit érdekelni a téma . Tehát a tulajdonságaim, vagy jellemzésem :
"Például ha mész az utcán és látsz egy fát az neked csak egy fa, én egy csodálatos biológiai organizmust látok és elgondolkodom hogy vajon hogyan érez, milyen mélyen lehet a gyökere stb, te meg csak lazán sétálsz tovább . Vagy például nekem az estém nem úgy telik, hogy lefekszek benyomom a TV-t és bámulok ki a fejemből, hanem nézem a csillagokat és gondolkozok . Vagy ha például belesek egy ismeretlen társaságba, kb már 5 perc múlva már tudni fogom ki a hangadó, ki a szelídebb, Péter ha kamuzik remeg a keze, Jánosnak van egy anyajegy az alkarján, a másik hadar és akkor elgondolkozok például miért hadarhat, miért ilyen olyan az önbizalma stb . Az emberek 95%-a az ilyeneket észre se veszi és nem is figyel ezekre . Vagy például én általánosba végig szín ötös voltam, pedig soha nem tanultam egy percet se . Órán odafigyeltem, megjegyeztem és kész, itthon elő se vettem a könyvet, másnap meg lazán írtam egy ötöst . Barátnőm meg napi 6 órákat tanult, vért izzadt és úgy tudott csak ötöst szerezni . " És ehhez jön még egy egészséges "én jobban tudom" magatartás . Főleg aki jártas az ezotériában attól kérdezném : én most indigó gyermeknek számítok ?
biztos szeretnél különlegesnek tűnni, de nem vagy az.
Egy indigó gyerek nem kezdi el önmagát elemezni, és azon tűnődni, hogy indigó-e.
Mellesleg gratulálok Prödl Anna, hogy a neveddel teszed fel a kérdést. Remélem az összes ismerősöd olvasni fogja előbb-utóbb-
Tisztelt Annácska!
Hivatalomhoz beadott kérelme alapján ügyét kivizsgáltam. Vélelmezte, hogy indigógyerek. Szakértők bevonásával végzett vizsgálat eredménye negatív.
Ön nem pillangósvirágúak közé tartozó trópusi-szubtrópusi növénynemzetség tagja, nem ezekből kivont színezőanyag, nem festékes papír. Nem tudtuk kizárni azt, hogy ön esetleg amerikai színésznő, esetleg szlovák rockegyüttes.
Újabb szakértők bevonásával folytatott elemzés elvetette a különleges pszichikai és/vagy spirituális képességek meglétét is, lévén szinte naponta felsül valamivel.
Kelt mint fent
kapja: kérdező, irattár
"Mellesleg gratulálok Prödl Anna, hogy a neveddel teszed fel a kérdést."
Nyugi, nem így hívnak :-)
Köszi a válaszokat, de megint összezavarodtam . Lehet elmegyek valami ezo auralátó guruhoz és megérdeklődöm nála .
"én itt csak egy nagyképű öndicsőítést látok. el is ment az étvágyam a reggelitől."
Hát ilyen az ha az ember fortyog a gyűlölettől és az irigységtől, nem irigyellek hogy önmagaddal együtt kell élned . Egy ilyen kérdésnél fontosak a tulajdonságok, gondoltam írok párat hogy aki ért is hozzá minél pontosabb képet tudjon kapni . Legközelebb ha rendetlenkedik a gyomrod vegyél be egy Aktíviát !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!