Azok a gyerekek akik 2005-ben születtek indigó vagy kristály gyermek? Hová lehet fordulni tanácsot kérni?
Az én kisfiam 5-éves felmerült bennem a gyanu,hogy "más "mint a többi vele egykoru gyermek.
Olvastam az indigó gyermemekröl,és a leírás alapján ahogy jellemzik ezeket a gyerekeket teljesen a kisfiamra illik.
pl az óvodában azt mondták,hogy értelmesebb (több a szókincse a vele egykoru gyerekekhez képest)
Problémák vannak a beilleszkedéssel nem igazán vesz részt a csoportos foglalkozásokon de ha kérdéseket tesznek fel az óvonők ő az első aki válaszol.Nagyon igényli a figyelmet a szeretetet ,és ezt viszonozza is.
Nagyon érzékeny,szeret irányítani,és nehezen viseli a szabályokat.Nehezen tudják az óvonők kezelni emiatt.
Már azt is mondták,hogy vigyük tanácsadóba.
Úgy tudom, az indigó gyerekek régiek. Mostanában már a szivárvány gyerek a divat. Vidd el aurafényképészhez, drága pénzért megmondja :D
Szvsz minden anyuka számára a saját gyereke a legtökéletesebb, én az ilyen hipermisztikus magyarázatokban nem hiszek.
ha a gyereked indigó, akkor 5. generációs indigó (omega csoport)1998-2008-ig születettek
én 4. generációs vagyok(delta) 1989-ben születtem
Én lányom is ilyen, bennem is felmerült. Aztán egyre többet olvasom, hogy más gyereke is ilyen.. szóval lehet, hogy nem is az.
Minden esetre én is elvinném aurafotózásra, ha lenne. Csak a kíváncsiság kedvéért.
Nagy valószínűséggel kiválasztott.2006-ig születtek le indigók,onnantól fogva meg kristálygyermekek jönnek.Ők is "különcök" de valamivel szelídebbek mint mi indigók voltunk/vagyunk.
Ne vigyétek sehova,vétek lenne begyógyszerezni,pszichomókushoz hurcibálni mert neki ártotok vele jobban.Figyeljetek oda rá nagyon,ne kényszerítsetek rá olyat ami távol áll tőle,fogadjátok el olyannak amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!